Hatipoğlu'ndan Eskişehirspor paylaşımı Hatipoğlu'ndan Eskişehirspor paylaşımı

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, Pazar günü oynanacak olan Ankara TKİ maçını kazanarak devre arasına lider girmek istediklerini dile getirdi. Bu maçta taraftar rekoru kırmak istediklerini belirten Başkan Koca, onun için tüm şehri kritik mücadeleye davet etti. “Pazar günü evimizde yeni yılın ilk, ilk yarının ise son maçını oynayacağız. Hedefimiz taraftarımızın desteğiyle bu maçı da kazanarak devre arsına zirvede girmek istiyoruz “dedi. 

 MEYVESİNİ VERDİ 

Polatlı ve Geredespor maçlarında beklemediklerini yenilgiler aldıklarını hatırlatan  Koca, “ Özelikle sahamızda kaybettiğimiz Gederespor maçı sonrası bir kan değişikliğine ihtiyaç duyduk. Yaptığımız çalışmalar sonrası İbrahim Baş Hocamızın yerine,  Levent Kartop Hocamızı kısa zamanda anlaşarak takımın başında getirdik. Bu kan değişikliği de Çilimli karşısında aldığımız üç puanla meyvesini verdi” dedi. 

TRANSFER KONUSU 

Ankara TKİ maçı sonrası Levent Hoca’dan bir rapor isteyeceklerini aktaran Başkan Koca, “ Gidecek ve kalacak futbolcularımızın durumuna göre ara transfer politikamızı şekillendireceğiz. Levent Hocamızın raporu doğrultusunda çalışmalar yapacağız” dedi. (Spor Servisi)
 

Editör: Sakarya Gazetesi