2 Bin Vatandaş Aynı Sofrada Oruç Açtı

Tepebaşı Belediyesi tarafından Ramazan ayı kapsamında Muttalip Mahallesi’nde geleneksel sokak iftarı düzenlendi. Mahallede kurulan iftar sofralarında yaklaşık 2 bin Muttalipli vatandaş bir araya gelerek kardeşlik sofrasında buluştu.

Yoğun katılımın olduğu programda vatandaşlar birlikte oruç açmanın ve paylaşmanın mutluluğunu yaşadı.

T B1 1321Başkan Ataç Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, düzenlenen iftar programına katılarak mahalle sakinleriyle bir araya geldi. İftar öncesinde vatandaşlarla selamlaşan Başkan Ataç, program boyunca mahalle sakinleriyle sohbet etti.

Ramazan ayının birlik ve beraberliği güçlendiren önemli bir dönem olduğunu belirten Ataç, bu tür organizasyonların toplumsal dayanışmayı artırdığını ifade etti.

“850 Bin Vatandaşı Aynı Sofrada Buluşturduk”

İftar programının ardından değerlendirmelerde bulunan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ayı olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

Dolandırıcılık uyarısı
Dolandırıcılık uyarısı
İçeriği Görüntüle

“Ramazan ayı; paylaşmanın, dayanışmanın ve aynı sofrada buluşmanın en güzel zamanlarından biridir. Tepebaşı Belediyesi olarak 10 yıldır düzenlediğimiz sokak iftarlarıyla 850 bin vatandaşımızı aynı sofrada buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Muttalip’te hemşehrilerimizle aynı sofrada orucumuzu açmak bizim için büyük bir mutluluk.”

Kaynak: Haber Merkezi