Eskişehirspor Teknik Direktörü Levent Kartop,   gündeme dair açıklamalarda bulundu.  Önlerinde 10 final maçlarının  kaldığını belirten Teknik Patron Kartop “Eskişehirspor buraya yakışmıyor. Şuan benim tek hedefim bu takımı şampiyon yapmak” dedi. 

Valilikte Eskişehirspor zirvesi! Valilikte Eskişehirspor zirvesi!

Final havasında

Her maça final havasında çıktıklarını belirten Kartop, “Biz maç maç bakıyoruz. Önce Sincan maçını alıp, diğer sonuçlara bakacağız. Arkaya bakmadan hep önümüze bakacağız. Her rakipten 3 puan alıyorsun. Diğer haftayı düşünmek gibi durumumuz yok. Her maça aynı konsantre ile çıkmak zorundayız. Sincan maçı önceliğimiz ve bu maçı düşünmek zorundayız. Deplasmanda aynı istek ve arzu ile 3 puanla dönmek istiyoruz. Bu şehrin ve taraftarların bir hayali var. Bu topluluk buna vesile olacak. İlk geldiğimiz gün nasılsa son maça kadar heyecan devam edecek. Coşkulu oyuna katkı vereceğiz. Bu potansiyel var takımda” dedi. 

Bu lige yakışmıyor

Eskişehirspor’un bu  lige yakışmadığını vurgulayan  Kartop, “Şuan Eskişehirspor acilen bu ligden kurtulmak zorunda. Bu kulüp buraya yakışmıyor. Tek amacımız bu takıma şampiyonluklar yaşatmak. O kupa geldikten sonra gelecek sezon planlamaları yapılır. Büyüklerimizde inşallah bu takımı daha çok sahiplenirler. Hayattaki tek hedefim bu takımı şampiyon yapmak. Gelecek ile alakalı bir planım yok. Tek hedefim bu ligden bu takımı kurtarmak” ifadelerini kullandı. 
 

Kaynak: Haber Merkezi