Zirve Haberleri

zirve haberleri ve güncel zirve gelişmeleri, zirve ile ilgili tüm video, zirve fotoğrafları ve zirve haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Eskişehirspor şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonu hayal kırıklığı bitirdi. Siyah Kırmızılılar, 105 gün lider kaldığı ligde şampiyonluğu 1926 Polatlı Belediyespor’a adeta...

Yurttan

Dağcılar, eksi 37 derecede Ağrı Dağı’nın zirvesine tırmanarak 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Bayramı’nı kutladı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor için belki de kader toplantısı olarak görülen buluşma bugün saat 15.00’de gerçekleştirilecek

Spor

2. Amatör Küme B Grubu’nda mücadele eden Batıkentspor, yoluna dolu dizgin devam ediyor.

Eskişehirspor

Zirvenin 6 puan gerisinde bulunan Eskişehirspor, 7 Nisan Pazar günü sahasında hayati maçlardan birine çıkacak.

Ekonomi

“Geleceğin Meslekleri ve Kadın Girişimciler Mini Zirvesi” Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Spor

Erkekler Hentbol 1. Lig B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Mihalıççık Belediyespor, bu hafta liderlik maçına çıkacak.

Dünya

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Tiran ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ukrayna Zirvesi'ne katılmak üzere Arnavutluk'a geldi.

Spor

Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı, TFF Kadınlar 3. Ligi’ne damga vurmaya devam ediyor.

Yurttan

Bursalı ve Ankaralı 2 dağcı, Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) tarihinde daha önce hiç denenmemiş bir yürüyüş gerçekleştirip, adeta ezber bozdu.

Spor

Süper Amatör Lig’de 9. Hafta heyecanı da geride kalırken, gruplarında zirve yarışı içinde olan ekipler rakipleri önünde kazanarak hata yapmadılar.

Spor

Mihalıççık Belediyesi Hentbol takımı, zirveyi yakından ilgilendiren maçta Karabük Yenişehir SK’yı 43-34 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Spor

Birinci Amatör Küme’de şampiyonluk yarışının yanı sıra play-off ve küme düşmeme mücadelesi adeta nefes kesiyor.

Spor

Süper Amatör Küme A Grubu’nda mücadele eden Beylikova Belediyespor ve Sivrihisar Belediyespor zirve yarışında hata yapmadılar.

Eskişehirspor

Eskişehirspor ligde rakip tanımıyor. 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik alan Kırmızı Şimşekler zirveye ambargo koydu.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, Lig’de yoluna namağlup devam ediyor.  Bu hafta itibariyle Siyah Kırmızılılar,  üst üste oynayacağı Karadeniz Ereğli ve Polatlı deplasmanlarından üç...

Ekonomi

Eskişehir Sanayi Odasının düzenlediği “Eskişehir Sanayici Buluşmaları Toplantısı”  gerçekleştirildi. Toplantıya Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan’ın ve Eskişehir...

Gündem

Eskişehir Valiliği tarafından kışın trafik güvenliğinin sağlanması konusunda bir zirve yapıldı. Toplantıya, Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, Belediyeler, AFAD ve diğer ilgili...

Spor

Eskişehir Birinci Amatör Küme’de zirve mücadelesi nefes kesmeye devam ediyor. Lig’de 10.hafta heyecanı da geride kalırken, ağlara 36 gol bırakıldı.

Spor

Birinci Amatör Küme’de ilk yarı heyecanı geçtiğimiz hafta sonu 2 grupta oynanan 7 maçla tamamlandı.

Spor

Eskişehir Dağ Bisikleti Takımı Cumhuriyetin 100 yılını kutlamak amacıyla Bursa Uludağ’a 2 bin 300 metre tırmandılar.