Yürüyüş Haberleri

yürüyüş haberleri ve güncel yürüyüş gelişmeleri, yürüyüş ile ilgili tüm video, yürüyüş fotoğrafları ve yürüyüş haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Sağlık

LÖSEV Eskişehir İl İrtibat Ofisi, 1-7 Nisan Ulusal Kanser Haftası ve Ramazan Ayı nedeniyle Eskişehir'deki vakfa kayıtlı aileler ve gönüllüleri...

Yurttan

Sağlık çalışanları, Erzurum’da kar yağışı altında İsrail'in saldırılarını protesto etmek için sessiz yürüyüşlerinin 19. haftasında bir araya geldi.

Eğitim

Günyüzü'nde Yeşilay haftası sebebi ile bir araya gelen minikler, kötü alışkanlıklara dikkat çekmek için ilçe merkezinde yürüyüş yaptı.

Çevre

Eskişehir’de doğa tutkunları karlar altındaki ormanda 10 kilometrelik yürüyüş gerçekleştirirken, kaydedilen fotoğraflar kartpostalları aratmadı.

Gündem

Eskişehir’de Kardeşlik Platformu öncülüğünde Pençe Kilit Harekâtında şehit olan askerler ve Gazze için yürüyüş düzenlendi.

Çevre

Eskişehir’de doğa yürüyüşüne çıkan katılımcılar, farklı renklerde mantarları fotoğraflayarak güzel kareler elde etti.

Kültür Sanat

Tepebaşı Belediyesi ortaklığında düzenlenen Tiyatro Günleri başladı. Bir hafta sürecek Tiyatro Günleri’nde 5 farklı mekanda birçok etkinlik ve tiyatro oyununun...

Çevre

Eskişehir Doğa Aktiviteleri Grubu (ESDAG) üyeleri ilk kez başlattıkları gece akımında yılın son yürüyüşünü gerçekleştirdiler.

Yurttan

ANDA Erzurum ekip üyeleri Sarıkamış Şehitleri’ni anmak için Azap Köyü Şehitliğine yürüyüş yaptı.

Gündem

Katil İsrail’in Filistin’de yaptığı zulümler her geçen gün artarak devam ediyor. Bu zulme tepki olarak Kardeşlik Platformu Üyeleri bir araya...

Çevre

Eskişehirli doğa yürüyüşü tutkunları Bilecik Pazaryeri’nde bulunan orman içeresinde temiz hava eşliğinde engebeli arazide 13 kilometrelik yol kat etti.