Yarışma Haberleri

yarışma haberleri ve güncel yarışma gelişmeleri, yarışma ile ilgili tüm video, yarışma fotoğrafları ve yarışma haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eğitim

Yurt genelinde 29 ilde düzenlenen Gastronomi ve Yemek Yarışması Festivali’ne Eskişehir’den katılan liseli öğrenciler mutfaklarda hünerlerini sergilerken, hazırladıkları güzel yemeklerle...

Kültür Sanat

Samsun'da gerçekleştirilen yarışma Kasım Kıroğlu, Sıddık Akbayır, Suna Dündar ve Hatice Tarkan Doğanay'dan oluşan bir jüri tarafından değerlendirildi.

Eğitim

Eskişehir Fatih Fen Lisesi ekibi, çevrim içi yapılan Türkiye geneli 'Münazara turnuvasında' başarılı oldular.

Yaşam-Magazin

Survivor All Star'da tarihinin en büyük tartışmalarından biri yaşandı. Ancak bu kez tartışmanın merkezinde yarışmacılar değil, Acun Ilıcalı vardı.

Eğitim

Copernicus Matematik Yarışması'nın ilk aşamasında üstün başarı gösteren Eskişehir Bilnet Okulları öğrencileri 14-18 Temmuz 2024 tarihlerinde ABD'de düzenlenecek finale katılmaya...

Eğitim

Eskişehir Fatih Fen Lisesi ekibi, online çevrim içi yapılan Türkiye Münazara Şampiyonası’na katıldı.

Gündem

Özel Ümit Hastaneleri Geleneksel Ödüllü ''Türk Masalları'' konulu resim yarışmasında kazanan çocuklar altınla ödüllendirildi.

Kültür Sanat

Konya’da düzenlenen 7. Ulusal İlkokullar Arası Nasreddin Hoca Fıkra Canlandırma Yarışması Türkiye Finalleri’nde kazanan Eskişehir takımı kazandı.

Teknoloji

Eskişehir’de ESOGÜ ev sahipliğinde 'Kötü Robot Yarışması' düzenlenirken, çeşitli türdeki robotlar birbirine üstünlük sağlamak için kıyasıya yarıştı.

Gündem

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi tarafından ‘Dirençli Şehirler’ temalı kutlama kartı tasarım yarışması devam ediyor. Yarışmanın başvuru süresi 27 Ekim tarihine kadar...

Katıldığı yarışmada 1 milyon TL kazanması ile gündeme gelen Rabia Birsen Göğercin, hayallerini anlattı.

Rabia Birsen Göğercin, bir televizyon kanalında yayınlanan yarışmada 1 milyon liralık soruyu bilerek büyük ödülü kazandı.