Yapay zeka Haberleri

Yapay zeka haberleri ve güncel Yapay zeka gelişmeleri, Yapay zeka ile ilgili tüm video, Yapay zeka fotoğrafları ve Yapay zeka haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Sağlık

Türkiye’de ilk kez Eskişehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde uygulanmaya başlanan 'Yapay Zeka İle Radyolojik Görüntü Analizi Projesi' ile hastanın...

Genel

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Teknopark İstanbul iş birliğiyle “Yapay Zeka Lisesi kurulum ve içerik geliştirme çalıştayı” gerçekleştirdi.

Genel

Yapay Zeka her geçen gün sosyal hayatımızda olan etkisini artırıyor. Bu anlamda bir yapay zeka motoru, "Eskişehir'in ismi değişse ne...

Teknoloji

Yapay zeka iş dünyasında oyunun kurallarını değiştiriyor. Bu konuda sektör temsilcileri başarılı bir dönüşüm için gidilecek çok yol olduğu görüşünde.

Teknoloji

Uluslararası Para Fonu (IMF) tarafından yapılan bir araştırma, yapay zeka teknolojisinin iş gücünün yüzde 40’ını etkileyebileceğini ortaya koydu.

Genel

Yapay zeka ile Multirazen adlı kullanıcı, Türkiye'nin 81 ilini benzersiz animasyon filmi afişleri tarzında tasarladı.

Genel

Son yapılan yapay zeka destekli araştırma, Türkiye'nin 81 ilinin Avrupa'daki şehirlerle benzerliklerini çözümledi ve dikkate değer bir sonuca ulaştı.

Genel

Türkiye'nin 81 ilinin yapay zeka ile Avrupa'daki şehirlere benzetilmesi sonucunda, Eskişehir'in de benzerlik gösterdiği Avrupa şehri tespit edildi.

Teknoloji

Amazon, düşük maliyetle yüksek çözünürlüklü görüntüler üretebilecek yapay zeka formatını bünyesine ekledi

Eğitim

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından “Yapay Zekaya Sufle Vermek” adlı seminer düzenledi.

Teknoloji

Gün geçtikçe hayatımızda yeri büyüyen yapay zekanın hukuksal sorumluluğu ve hukuka etkileri, yeni eğitim döneminde yapay zeka konusu tartışıldı.

Genel

Yapay zeka gelişiminde bir noktada tekillikle karşılaşma olasılığı konusunda bilim dünyasında ciddi tartışmalar devam ediyor.