Yağmur Haberleri

yağmur haberleri ve güncel yağmur gelişmeleri, yağmur ile ilgili tüm video, yağmur fotoğrafları ve yağmur haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Gündem

Eskişehir’de günün erken saatlerinde etkili olan sağanak yağışa ve fırtınaya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşarken, ıslanmamak için yoğun çaba...

Çevre

Eskişehir’de zararlı otlara karşı olan ilacı ve gübreyi ekili tarım arazilerine atan çiftçiler, yağmurun yağmasını ümit ediyor.

Çevre

Eskişehir'de beklenen yağışların gelmemesi çiftçileri zora soktu. Yağmur yağmayınca iş başa düştü. Çiftçiler tarlaları sulamaya başladı.

Asayiş

Batman’da etkili olan yağış kazaya neden oldu.

Yurttan

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Bingöl, Tunceli ve Adıyaman için sağanak yağış uyarısında bulundu.

Yurttan

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde ani bastıran sağanak yağış ve dolu 10 dakikada hayatı felç etti.

Gündem

Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölgenin batı kesimlerinden başlamak üzere kuzeybatı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak yağış olması bekleniyor.

Gündem

Meteoroloji tahminlerine göre Eskişehir’in de içinde bulunduğu bölgenin batı kesimlerinden başlamak üzere kuzeybatı kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı...

Yurttan

Bolu Dağı’nın D-100 karayolu geçişinde aralıklarla yağmur etkili olurken, sis nedeniyle de görüş mesafesi yaklaşık 30 metreye kadar düştü.

Çevre

Kahramanmaraş’ta etkili olan sağanak yağmur hayatı olumsuz etkiliyor. Kuzey ilçelerinin yüksek kesimlerine ise kar yağdı.

Gündem

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölgede havanın aralıklı hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin edilirken, sıcaklığın 1 ila 3 derece azalması bekleniyor.

Çevre

Eskişehir’de yağışlar sonrası yeşilden kahverengiye dönen Porsuk Çayı’nın su seviyesinde artış gözlendi.

Gündem

Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde yarın sağanak yağmur bekleniyor.

Gündem

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 3.Bölge Müdürlüğünce yapılan tahminlerde Eskişehir'in kuzeybatı kesimlerinin aralıklı yağmurlu, yüksek kesimlerin karla karışık yağmur ve kar yağışlı...

Yurttan

Bursa'da yağışlı havanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, bariyerlere saplandı.

Gündem

Eskişehir’de aniden bastıran sağanak yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ıslanmamak için saklanacak yer aradı.

Yurttan

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden yapılan açıklamada, Muğla'nın kıyı ilçelerinde yağış uyarısında bulunuldu.

Spor

Süper Amatör Küme’de 2.hafta heyecanı Cumartesi günü tek maç başlarken, günün diğer karşılaşması yağmur nedeniyle tatil edildi.

Yurttan

Ankara’da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış nedeniyle yolları su bastı, araçlar yolda kaldı.

Gündem

Eskişehir’de öğleden sonra başlayan sağanak yağış etkili olurken, vatandaşlar yağmurdan korunmak için çeşitli yöntemlere başvurdu.

Genel

Özellikle yağmurun başladığı ilk dakikalarda, yağmurla karışan toz ve yağın birleşimiyle oluşan ince bir tabaka, yol yüzeyini kaygan hale getirebilir.

Gündem

 Eskişehir'in de içinde bulunduğu bölge genelinde 2 Kasım Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması beklenirken,...

Gündem

Eskişehir'de merkez ve güneybatı kesimlerinde yerel ve gök gürültülü sağanak yağış olacağı tahmin ediliyor.

Spor

U14 Ligi’nde 5 hafta heyecanı geride kalırken, 2 grupta  oynanan 9 karşılaşma  adeta gol yağmuru yaşandı: