Uyuşturucu operasyonu Haberleri

uyuşturucu operasyonu haberleri ve güncel uyuşturucu operasyonu gelişmeleri, uyuşturucu operasyonu ile ilgili tüm video, uyuşturucu operasyonu fotoğrafları ve uyuşturucu operasyonu haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Asayiş

İstanbul’da polis ekipleri tarafından Beykoz ve Kağıthane merkezli düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 33 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Operasyonda çok sayıda uyuşturucu...

Yurttan

Karabük’te yapılan iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 2 kişi gözaltına alındı.

Yurttan

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapılan uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

Yurttan

Konya'nın Akşehir ilçesinde, polisin uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Asayiş

Gaziantep’te polis ekipleri tarafından uyuşturucuyla mücadele kapsamında son bir ayda yapılan operasyonlarda 194 kişi tutuklandı.

Yurttan

Bilecik’te yapılan uyuşturucu operasyonunda 3 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.

Yurttan

Malatya’da, torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenlenen üç ayrı operasyonda metamfetamin ile sentetik ecza maddesi ele geçirildi.

Yurttan

Muğla’nın Yatağan ilçesinde Jandarma ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 1 kişi yakalandı.

Asayiş

Eskişehir’de İl Jandarma Komutanlığı’nca yapılan çalışmalarda çok miktarda uyuşturucu madde gele geçirilirken 26 şüpheli şahıs hakkında işlem yapıldı.