Turizm Haberleri

turizm haberleri ve güncel turizm gelişmeleri, turizm ile ilgili tüm video, turizm fotoğrafları ve turizm haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Gündem

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi ile Turizm ve Tanıtma Şube Müdürlüğü iş birliğiyle ‘Çocuk Turizm Elçileri’ne yönelik Eskişehir gezisi düzenlendi.

Gündem

Turizm Haftası’nın bu yılki etkinlikleri kapsamında SKAL Eskişehir Derneği tarafından Eskişehir İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans ve Sergi Salonu’nda...

Eğitim

Eskişehir'de Turizm Haftası nedeniyle düzenlenen programlar çerçevesinde üniversiteli ve liseli öğrencilerin katılımıyla 'Yazılıkaya Doğa ve Kültür Yürüyüşü' etkinliği gerçekleştirildi.

Gündem

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, "İlimizin turizm sektörünün daha ileri seviyelere taşınması noktasında çalışmalarımıza devam etmekteyiz" dedi.

Yurttan

Turizm kenti Antalya’da sahillerdeki yoğunluk yaz gününü aratmadı.

Kültür Sanat

Bursa'nın İznik ilçesinde, Roma Tiyatrosu'nun yanı sıra 2300 yıllık tarihi surların Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek turizme kazandırılması tamamlandı.

Gündem

Anadolu Üniversitesi ve Eskişehir İl Kültür Turizm Müdürlüğü’nün katkıları ile Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen “Eskişehir İli Turizm Çalıştayı” Öğrenci Merkezinde...

Genel

Yaz dönemi yaklaşırken, turizm acenteleri, artan sahte internet sitelerinin dikkatle incelenmesi gerektiğini vurguluyor.

Kültür Sanat

Turizm şehri Eskişehir yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 2023 yılında da Eskişehir turizmin merkezi kentlerden biri oldu.