Terör Haberleri

terör haberleri ve güncel terör gelişmeleri, terör ile ilgili tüm video, terör fotoğrafları ve terör haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik “Bozdoğan-34” operasyonlarında 41 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

Yurttan

Şırnak’ta güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları ile teröristlerden temizlenen dağlarda artık güvenli bir şekilde gezilebilirken, vatandaşlar bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte...

Dünya

Suriye'nin kuzeyindeki Azez ilçesinde bir araçta patlama meydana geldi. Reuters'ın aktardığına göre olayda 7 kişi öldü, 30 kişi de yaralandı.

Dünya

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkesindeki terör saldırısına ilişkin, “ABD, saldırıda Ukrayna'nın izi olmadığına dair ikna etmeye çalışıyor” dedi.

Asayiş

İstanbul ve Eskişehir'de DHKP/C ve MLKP terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda 20 kişi gözaltına alındı!

Asayiş

Eskişehir’de Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlar sonucu FETÖ/PYD, DEAŞ ve PKK terör örgütlerine mensup olan 8 şüpheli yakalandı.

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 32 ilde bölücü terör örgütüne yönelik olarak düzenlenen “KAHRAMANLAR-36” operasyonlarında 208 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Gündem

Kuzey Irak'taki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle yaşanan çatışmada 6 askerin şehit olduğunu ve 1 askerin ise yaralandığını haberi geldi.

Yurttan

Bingöl’de İl Özel İdaresi her yıl yaptığı yatırımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Asayiş

Eskişehir’de terör propagandası yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 1’i kadın 5 şüpheli tutuklandı.

Asayiş

Eskişehir’de terör örgütü propagandası yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alınan 1’i kadın 5 öğrenci, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Asayiş

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, PKK/KCK silahlı terör örgütünün üniversite yapılanmasına yönelik düzenlediği operasyonda 5 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Asayiş

 İçişleri Bakanlığı, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ), DEAŞ, FETÖ ve sol terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 255 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Yurttan

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Bölücü Terör Örgütü (BTÖ) mensubu teröristlerin mağara ve sığınaklarını imha etmek amacıyla gerçekleştirilen "Kahramanlar" Operasyonu hakkında...

Asayiş

Eskişehir’de düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan ve silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklanan Yeşil Sol Parti Eskişehir Milletvekili adayı...

Asayiş

Eskişehir’de suç ve suçlulara yönelik gerçekleştirilen operasyonda terör örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı.