Şırnak Haberleri

Şırnak haberleri ve güncel Şırnak gelişmeleri, Şırnak ile ilgili tüm video, Şırnak fotoğrafları ve Şırnak haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Asayiş

Şırnak’ta bir hafta boyunca yapılan asayiş ve kaçakçılık operasyonlarında haklarında işlem yapılan 38 şüpheliden 4’ü tutuklandı.

Ekonomi

Şırnak’ta havaların ısınması ile birlikte göçer hayvancılığı ile uğraşan 5 bin insan ile 400 bin küçükbaş hayvanın kışlaklardan yaylaklara doğru...

Yurttan

Şırnak’ta güvenlik güçlerinin başarılı operasyonları ile teröristlerden temizlenen dağlarda artık güvenli bir şekilde gezilebilirken, vatandaşlar bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte...

Genel

Şırnak, tarihsel süreç içinde birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, stratejik ve kültürel öneme sahip bir ildir. Peki Şırnak'ın eski adı...

Asayiş

Şırnak’ın Silopi ilçesi Çalışkan beldesinde seçimi kazanan Tosun ve kaybeden Yiğit aileleri arasında çıkan kavgada 7 kişi yaralandı.

Yurttan

Şırnak’ın Güçlükonak ilçesinde oyun oynarken bulup eve getirdiği metal cismin patlaması sonucu 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, annesi ağır yaralandı.

Asayiş

Şırnak’ta yapılan kaçakçılık operasyonlarında 49 şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

Ekonomi

Şırnak'ta terör örgütünden temizlenen Gabar ve Cudi Dağları, Türkiye'nin yeni enerji kaynağına dönüştü.

Yurttan

Şırnak'ın Cizre ilçesinde tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralandı.

Ekonomi

Sağlık Bakanlığı, Şırnak için 30 daimi personel alımının İş ve İşçi Bulma Kurumu (İŞ-KUR) üzerinden yapılacağının duyurusunu yaptı.

Yurttan

Şırnak’ta otomobilin takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü yaralandı.

Yurttan

Şırnak'ta solunum yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılan 2,5 aylık bebek, ambulans helikopterle Elazığ Şehir Hastanesine sevk edildi.

Yurttan

Şırnak'ta çevre yolunun yanında bulunan bir sitenin içinde çocuklar tarafından bir patlamış 2 havan mermisi bulundu.

Genel

Güçlükonak Damlarca Köyü sınırları içinde konumlanan camii, halk arasında Faki Teyran Medresesi olarak anılmaktadır.

Genel

Şırnak'ın geleneksel lezzetlerinden bir olan bu tarifi sıcak servis yapılabilir.

Gündem

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Pençe-Kilit şehitleri için düzenlenen törenin ardından Şırnak’ta tedavi gören yaralı askerleri hastanede ziyaret etti.

Genel

Şırnak'ın tarihi kökenleri, Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerine kadar uzanan bir geçmişe sahip olup, torakları tarih öncesi dönemlere kadar uzanmaktadır.

Asayiş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde gerçekleştirilen 'Kahramanlar' operasyonları ile, 75 şüpheli bölücü terör örgütü mensubunun gözaltına alındığını açıkladı.