Sezon Haberleri

sezon haberleri ve güncel sezon gelişmeleri, sezon ile ilgili tüm video, sezon fotoğrafları ve sezon haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Polatlı ekibiyle girdiği şampiyonluk yarışını kaybeden Eskişehirspor’da genç çalıştırıcı Yiğit Cumalı sezonun bitimiyle birlikte yönetime bir rapor sunacak.

Spor

Kadınlar Hentbol Süper Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Anadolu Üniversitesi, sezona mağlubiyetle nokta koydu.

Genel

Doğa Koruma ve Milli Parklar ((DKMP) Genel Müdürlüğü, Av Komisyonu kararı ile av sezonu açılış ve kapanış tarihi belirlenerek ülke...

Eskişehirspor

Gelişim liglerinde mücadele eden Eskişehirspor’un U14, U15 ve U16 takımları sezonu dün evinde oynadığı maçlarla tamamladı.

Spor

Türkiye Üniversiteler arası Korumalı Futbol Süper Ligi’nde mücadele eden Anadolu Üniversitesi’nin Anadolu Rangers takımı, sezonu kapattı.

Spor

Mihalıççık Belediyesi Hentbol takımı, normal sezonu 22 puanla ikinci sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazandı.

Spor

24 Şubat’ta başlayacak olan 2. Amatör Küme’de Batıkent Spor Kulübü, başarılı bir sezon geçirmenin hesaplarını yapıyor.

Spor

Kadınlar Voleybol 2. Lig 10. Grupta mücadele eden temsilcimiz Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü, sezonu tamamladı.

Spor

Eskişehirspor Kadın Futbol takımımız, ilk maçında yarın Küçükçekmece Akdenizspor’a konuk olacak. Dişi Şimşekler, zorlu deplasmandan üç puanla dönmeyi hedefliyor.

Spor

Hentbol Kadınlar 2. Ligi C Gurubunda mücadele eden Odunpazarı GSK Kadın Hentbol Takımı, sezona galibiyetle başlamanın mutluğunu yaşıyor.