Sel Haberleri

sel haberleri ve güncel sel gelişmeleri, sel ile ilgili tüm video, sel fotoğrafları ve sel haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

Çin'de etki gösteren şiddetli yağışların neden olduğu sel baskınları ve toprak kaymaları nedeniyle en az 4 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Genel

İran’ın Sistan ve Belucistan eyaletinde etkili olan şiddetli yağışlar sonrası meydana gelen sel felaketinde 10 kişinin hayatını kaybettiği ve selin...

Dünya

Kazakistan’daki selde biri çocuk 5 kişinin daha hayatını kaybetmesi sonucu can kaybı 7’ye yükseldi.

Dünya

Afganistan'da etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı selde hayatını kaybedenlerin sayısı 70'e, yaralı sayısı 56'ya yükseldi.

Dünya

Kazakistan'da karların erimesi sonucu meydana gelen taşkınlar nedeniyle tahliye edilenlerin sayısı 117 bin 142'ye çıktı.

Dünya

Kazakistan’da Mart ayından bu yana karların erimesi sonucu yaşanan sel felaketinde toplam 46 bin 755 kişi tahliye edildi.

Dünya

Kazakistan’da baharın gelmesiyle eriyen kar, Aktöbe ve Kostanay şehirlerinde sele neden olurken, binlerce kişi helikopter ve botlarla tahliye edildi.

Yurttan

Antalya'da önceki gün gece başlayan ve bir kişinin hayatını kaybettiği sel öncesinde düşen yıldırım cep telefonuyla kaydedildi.

Dünya

Kongo Demokratik Cumhuriyeti’nde meydana gelen sel ve toprak kaymasında en az 60 kişi hayatını kaybetti.