Polis Haberleri

polis haberleri ve güncel polis gelişmeleri, polis ile ilgili tüm video, polis fotoğrafları ve polis haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Kayseri’de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda 10 milyon yıllık fosil ele geçirildi.

Yurttan

Kocaeli geçişindeki TEM Otoyolu'nda bir polis aracının bariyere çarpması sonucunda meydana gelen kazada, 2 trafik polisinin yaralandığı bildirildi.

Gündem

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü polis ekipleri, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı Maide...

Yurttan

Antalya’da telefonda kendisini polis ve savcı olarak tanıtarak bir kişiyi 3,5 milyon lira ve ziynet eşyasını alarak dolandırdığı ileri sürülen...

Yurttan

Adıyaman İl Emniyet Müdürlüğünce düzenlenen iftar yemeğinde polis memurları bir araya gelerek vatanın huzur ve güvenliği için dualar etti.

Asayiş

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince evden hırsızlık olaylarına yönelik yapılan çalışmada 21 olayla ilgili 23 şüpheli yakalandı.

Yurttan

Ordu’da polis ekipleri tarafından silah ticareti ve kaçakçılığına yönelik yürütülen çalışmalarda 13 şüpheli yakalandı. Adliyeye sevk edilen 8 şüpheliden 2’si...

Yurttan

Bingöl’de polis ekipleri, mesleği çok seven engelli çocuğu evinde ziyaret ederek hayalini gerçekleştirdi.

Asayiş

Mersin’in Tarsus ilçesinde polis memuru, eski eşini öldürüp intihar etti.

Yurttan

Balıkesir’in Susurluk ilçesinde bir eve baskın yapan polis ekipleri, ruhsatsız bir çok silah ele geçirirken, bir şüpheliyi de gözaltına aldı.

Gündem

Adıyaman'da, polis ekipleri tarafından hazırlanan bilgilendirme broşürleri vatandaşlara dağıtıldı

Yurttan

Edirne’de komiser eski eşi tarafından öldürülen polis memuru Sevda Kuş, Tekirdağ'da son yolculuğuna uğurlandı.

Dünya

Hindistan’da polis, eylem yapmak üzere yola çıkan çiftçilerin başkent Yeni Delhi'ye girişini engellemek için beton bariyerler yerleştirdi.

Asayiş

Eskişehir'de polis ekiplerince aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda, 2 bin 679 şahıs sorgulanırken aranma kaydı bulunan 29 şüpheli yakalandı.

Asayiş

Eskişehir’de şehir manzarasına araçlarla gelerek alkollü içecek içen ve çevreye rahatsızlık veren şahıslara polis ekiplerince denetimler devam ediyor.

Asayiş

Eskişehir’de evden ve araçtan hırsızlıklarla ilgili vatandaşı bilgilendirmek amacıyla polis ekiplerince 4 bin 583 adet broşür dağıtıldı.

Yurttan

Çankırı’da polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirilirken çeşitli suçlardan aranan 58 şahıs yakalandı.

Yurttan

Balıkesir’in Karesi ve Edremit ilçelerinde yapılan polis operasyonlarında uyuşturucu madde ele geçirildi. 3 kişi tutuklandı.

Asayiş

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince vatandaşların dolandırıcılık suçunun mağduru olmalarının engellenmesi amacıyla özellikle yaşlı vatandaşların bulunduğu camiler, cami, dernekleri ve kıraathanelerde...

Asayiş

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan 'Asayiş Suçlarına Yönelik Sabit Yol ve Hareketli ŞOK' uygulamalarda bin 140 şahıs sorgulanıp, 282...

Asayiş

Eskişehir Valiliği talimatıyla öğrenim gören öğrencilerin olumsuz etkileyebilecek unsurlarla ilgili kolluk kuvvetlerince farklı konularda çalışmalar yapıldı.

Gündem

Eskişehir polisin hırsızlık olaylarına karşı vatandaşı bilgilendirme çalışmaları sürüyor.

Yurttan

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde devriye halinde denetimlerde bulunan polis ekipleri kaçma teşebbüsünde bulunan aracı uzun süre kovalama sonrası araç durduruldu.

Yurttan

Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü’nün bünyesindeki hassas burunlu 2 köpek, narkotik ekipleriyle katıldıkları operasyon ve uygulamalarda uyuşturucuya geçit vermiyor.

Asayiş

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 2023 yılında çeşitli konu ve çalışmalarla toplam 53 bin 80 vatandaşa yönelik bilgilendirme yapıldı.

Asayiş

Eskişehir’de hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, ihbar üzerine gelen polislerden kaçmak için eline aldığı bıçakla evin çatısına çıktı. Şüpheli,...

Asayiş

Eskişehir’de eğlence merkezlerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 firari şüpheli yakalandı.

Gündem

Eskişehir’de polis ekipleri, akşam saatlerinde kaybolan yaşlı bir vatandaşı evine götürdü.

Asayiş

Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde 76 adet okul servisler kontrol edildi.

Asayiş

Eskişehir’de polis ekiplerince okul çevrelerinde denetim gerçekleştirildi.