Patlama Haberleri

patlama haberleri ve güncel patlama gelişmeleri, patlama ile ilgili tüm video, patlama fotoğrafları ve patlama haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

İtalya'nın Sicilya Adası'ndaki Etna Yanardağı patlaması nedeniyle Catania Havaalanında uçuşlar durduruldu.

Asayiş

Eskişehir'de altyapı çalışmaları esnasında iş makinesiyle delinen doğal gaz hattından yükselen alevler, büyük paniğe neden oldu.

Asayiş

İzmir’in Torbalı ilçesinde bir binanın zemin katında saat 15.00 sıralarında meydana gelen patlama, sanayi tipi tüpün infilakı sonucu gerçekleşti.

Dünya

Çin'in Henan eyaletinde geliştirilmekte olan Tianlong-3 adlı roket deneme sırasında yanlışlıkla fırlatma rampasından ayrıldıktan kısa süre sonra düşerek patladı.

Dünya

İsviçre’de çok katlı bir binanın otoparkında meydana gelen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Dünya

Filipinler’deki Kanlaon Yanardağı’nda patlama meydana gelirken, bölgede alarm seviyesi arttırıldı.

Asayiş

Hatay’ın Payas ilçesinde dönercide meydana gelen tüp patlaması üzerine bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi.

Asayiş

Eskişehir'in Alpu İlçesi Gökçekaya Mahallesi’nde yer alan Hidroelektrik santralinde, sebebi henüz belirlenemeyen bir patlama meydana geldi.

Dünya

ABD’nin Ohio eyaletinde bir bankanın bulunduğu binada meydana gelen şiddetli patlama sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 7 kişi yaralandı.

Asayiş

Bitlis’in Tatvan ilçesinde meydana gelen patlamada alevler daireyi sararken, bir kişi hayatını kaybetti.

Asayiş

Almanya’nın Düsseldorf kentinde bir apartmanın alt katındaki büfede meydana gelen patlamanın ardından yangın çıktı. Olayda 3 kişi hayatını kaybetti, yaralanan...

Asayiş

İstanbul Beşiktaş'ta 4 katlı binanın tadilat yapılan ikinci katındaki dairede meydana gelen patlamada 1 işçi yaralandı.

Yurttan

Denizli’de jeotermal sondaj esnasında meydana gelen karbonmonoksit patlamaları 15 günün sonunda kapatıldı.

Asayiş

Isparta’da bir binanın zemin katında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı. Evin harabeye döndüğü olayda bina tedbir amaçlı tahliye edildi.

Dünya

Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda bir kez daha patlama meydana gelmesi sonucu uyarı seviyesi 4'e yükseltildi, bir havalimanı kapatıldı.

Dünya

Endonezya’daki Ruang Yanardağı’nda meydana gelen patlamanın ardından 838 kişi evlerinden tahliye edildi.

Yurttan

Niğde PTT Kargo’da çalışan 4 personel, zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu.

Dünya

Batı Afrika ülkesi Gine’nin başkenti Conakry’de bir akaryakıt dolum ve depolama terminalinde patlama meydana geldi.

Dünya

Endonezya’daki Marapi Yanardağı’nın patlamasının ardından 9 kişinin daha cansız bedenine ulaşılmasıyla ölü sayısı 22’ye yükseldi.

Dünya

New York Valisi Kathy Hochul, ABD ile Kanada arasındaki Rainbow Köprüsü'nde meydana gelen patlamanın terör saldırısı olduğuna dair belirtinin olmadığını...

Dünya

İngiltere'nin Oxford kenti yakınlarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Yerel basında, patlamanın yıldırım düşmesi sonucu meydana geldiği ve devasa ateş...

Eskişehir’de gece saatlerinde meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.