Patlama Haberleri

patlama haberleri ve güncel patlama gelişmeleri, patlama ile ilgili tüm video, patlama fotoğrafları ve patlama haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

Endonezya'daki Ruang Yanardağı'nda bir kez daha patlama meydana gelmesi sonucu uyarı seviyesi 4'e yükseltildi, bir havalimanı kapatıldı.

Dünya

Endonezya’daki Ruang Yanardağı’nda meydana gelen patlamanın ardından 838 kişi evlerinden tahliye edildi.

Dünya

Polonya'nın Tychy kentinde bir dairede meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu 15 kişi yaralandı.

Gündem

Eskişehir Valiliği, 26, 27 ve 28 Mart 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan test uçuşlarında, sonic patlama sesi oluşabileceği konusunda bir uyarıda...

Dünya

Çin’in Hebei eyaletindeki restoranda dün meydana gelen patlamada hayatını kaybedenlerin sayısı 7’ye yükseldi.

Dünya

Çin’in Hebei eyaletindeki bir restoranda meydana gelen patlama sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 26 kişi yaralandı. Ortalık savaş alanına döndü.

Yurttan

Sultangazi’de yer altı doğalgaz hattında patlama meydana geldi. Olayda yaralanan olmadığı öğrenilirken, bir binanın balkonu hasar aldı.

Asayiş

Eskişehir’de tavuk ürünleri satan bir işyerinde doğalgaz kaynaklı olduğu tahmin edilen patlama meydana geldi.

Gündem

Eskişehir'de yer altı elektrik hattında patlama meydana geldi.

Yurttan

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir dökümhanede meydana gelen patlamada 1'i ağır 3 işçi yaralandı.

Dünya

Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’teki merkezi ısı ve enerji santralinde meydana gelen patlamanın 3’üncü gününde enkazdan bir köpek yaralı olarak kurtarıldı.

Dünya

Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’te merkezi ısı ve enerji santralindeki patlamada ağır yaralanan 2 kişi, tedavi için Kırgızistan Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Türkiye’ye gönderildi.

Gündem

Eskişehir'de patlama sesi yankılandı. Ses kentin her yerinden duyuldu.

Gündem

Eskişehir Valiliği saat 16:00 sularında duyulması muhtemel olan ses için vatandaşları uyardı.

Dünya

Kenya’nın başkenti Nairobi’de bulunan gaz dolum tesisinde çıkan yangında2 kişi hayatını kaybetti, 222 kişi de yaralandı.

Yurttan

Niğde PTT Kargo’da çalışan 4 personel, zehirlenme şüphesiyle hastaneye başvurdu.

Dünya

Batı Afrika ülkesi Gine’nin başkenti Conakry’de bir akaryakıt dolum ve depolama terminalinde patlama meydana geldi.

Dünya

Endonezya’daki Marapi Yanardağı’nın patlamasının ardından 9 kişinin daha cansız bedenine ulaşılmasıyla ölü sayısı 22’ye yükseldi.

Dünya

New York Valisi Kathy Hochul, ABD ile Kanada arasındaki Rainbow Köprüsü'nde meydana gelen patlamanın terör saldırısı olduğuna dair belirtinin olmadığını...

Dünya

İngiltere'nin Oxford kenti yakınlarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Yerel basında, patlamanın yıldırım düşmesi sonucu meydana geldiği ve devasa ateş...

Eskişehir’de gece saatlerinde meydana gelen ve 1 kişinin hayatını kaybettiği patlamayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.