Kedi Haberleri

kedi haberleri ve güncel kedi gelişmeleri, kedi ile ilgili tüm video, kedi fotoğrafları ve kedi haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde, bir kedinin minare ile cami duvarı arasında sıkışması sonucu oluşan olayda, itfaiye ekiplerinin özenli çalışmasıyla kedi kurtarıldı.

Yurttan

Kuyucak İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü veteriner ekipleri, ilçede kedi ve köpeklerde salgın hastalıkları önlemek amacıyla kuduz aşısı uygulaması gerçekleştirdi.

Gündem

Eskişehir’de ağaçta mahsur kalan kedi vatandaşın çabasıyla yere indirilemeyince itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kurtarılarak geri doğaya salındı.

Genel

Eskişehir’de, dondurucu ayazdan birbirlerine sarılarak korunmaya çalışan 4 kardeş kedinin görüntüsü iç ısıttı.

Genel

Ayasofya-i Kebir Camii Şerifi'nin yeni açılan ziyaret katına giren kedi, 2020 yılında vefat eden meşhur Gli’ye benzetildi.

Yurttan

Bursa’da çöken gözlükçü tavanından aşağı kedi düştü. Düşen kedinin korku dolu anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Ekonomi

Türkiye’de kedi köpek maması sektörü ihracatta 10 yıllık süreçte 27 kat büyüyerek 2023 yılında 122 milyon dolara ulaştı.

Sağlık

2024 yılının gelmesiyle birlikte Veteriner Hekimleri Odası Yeni Asgari Ücret tarifesini belirledi.

Gündem

Eskişehir’de gönüllü olarak sokak hayvanları için çalışan Öznur Uluçam, tedavi ettirip, bakımını üstlendiği 2 kedisinin art arda kaybolması üzerine kaçırıldıklarından...

Yurttan

Kadıköy’de bir ağaçta mahsur kalan kedi, mahalle sakinleri tarafından uzun uğraşlar sonucu salamla ikna edilerek indirildi.

Gündem

Eskişehir’de yer alan bir kapalı çarşının içindeki dükkânda beslenen kedilerin zehirlenerek öldürüldüğü iddia edilirken, olayla ilgili suçlanan çarşı yönetimi böyle...