Kamp Haberleri

kamp haberleri ve güncel kamp gelişmeleri, kamp ile ilgili tüm video, kamp fotoğrafları ve kamp haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yaşam-Magazin

Eskişehir Eskivos Vosvos Kulübü üyeleri Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde 12 - 15 Temmuz tarihlerinde Yaz Kampı etkinliklerinde buluşuyor.

Spor

Eskişehir Basketbol Koleji ve Elit Basketbol Akademi Kulüpleri İzmir’de Yaz kampında bir araya gelerek birlik beraberlik mesajı verdi.

Dünya

Filistin Sağlık Bakanlığı, İsrail’in Nuseyrat Mülteci Kampı’na düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenlerin sayısının 274’e, yaralı sayısının ise 698’e yükseldiğini açıkladı.

Eğitim

Tepebaşı Belediyesi tarafından gerçekleştirilen İklim İzcileri programına katılan minik izciler, öğrendikleri teorik bilgileri pratiğe döktü.

Spor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta, kalan haftalarda lige tutunmanın hesaplarını yapan Eskişehir Demirspor, yarın 22. Haftanın açılış mücadelesinde Sincan Belediyespor’u...

Eskişehirspor

Eskişehirspor, Antalya kampının 2. etabına 18-25 Ocak tarihleri arasında Crystal Centro Resort Otel’de devam ediyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un Antalya kampında en çok genç oyuncular Teknik Direktör Levent Kartopun gözüne girebilmek için çaba gösteriyor.

Eskişehirspor

Sezonun ilk yarını lider bitiren Eskişehirspor, ikinci yarı hazırlıklarını için yarın Antalya’da 10 günlük bir kamp ayacak. Siyah Kırmızılılar, burada...

Spor

İkinci yarı hazırlıklarına tempolu şekilde başlayan Eskişehir temsilcisi, İlk etap çalışmasını 31 Aralık’a kadar kendi Tesislerinde sürdürecek.

Dünya

İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyinde binlerce Filistinlinin sığındığı Cibaliye Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda en az 90 kişi hayatını kaybetti.

Dünya

İsrail, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cebaliye Mülteci Kampı'na düzenlediği hava saldırısında 100'den fazla kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

Çevre

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) bünyesinde faaliyet gösteren AB Bilgi Merkezi, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Çocuk Hakları Birimi iş birliğinde Yeşil Bir...

Gündem

Tepebaşı Belediyesi tarafından 8-15 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenecek İklim İzcileri Kampı ve Eğitimleri için kayıtlar başlıyor.

Eskişehir ESKİVOS Kulübü 4. Geleneksel Yaz Kampı 4-5-6 Ağustos tarihinde THK İnönü Havacılık Eğitim Merkezinde yapılacak.