Ingiltere Haberleri

ingiltere haberleri ve güncel ingiltere gelişmeleri, ingiltere ile ilgili tüm video, ingiltere fotoğrafları ve ingiltere haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Dünya

İngiltere’nin başkenti Londra’da eğitim sırasında kaçan Kraliyet atları sokakları birbirine kattı. Olay sırasında meydana gelen kazalarda 4 kişi yaralandı.

Dünya

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile yaptığı telefon görüşmesinde itidal çağrısında bulundu.

Dünya

İngiltere’nin Staffordshire bölgesinde meydana gelen şiddetli fırtınada park halindeki karavan devrildi.

Dünya

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, İsrail'in işgalci bir güç olduğunu ve yaptıklarından sorumlu olduğunu belirterek sert açıklamalarda bulundu. İsrail'in Gazze'deki...

Dünya

ABD ve İngiltere orduları, Kızıldeniz'den geçiş yapan gemileri hedef almaya devam eden Yemen'deki Husilere ait 8 noktadaki füze sistemleri ile...

Dünya

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, ABD işbirliği ile Yemen’deki Husilere yönelik düzenlenen saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Dünya

İngiltere’nin başkenti Londra’da binlerce kişi, “Hemen şimdi ateşkes” pankartları taşıyarak Gazze Şeridi’nde ateşkes çağrısı yaptı.

Dünya

İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, Kiev’e 2,5 milyar sterlin değerinde askeri destek taahhüdünde bulunurken, “Savaş ne kadar sürerse sürsün yanınızdayız” dedi.

Dünya

ABD ve İngiltere, Kızıldeniz'de ticari gemileri hedef alan Yemen'deki Husilere ait askeri noktalara havadan ve denizden saldırı gerçekleştirdi.

Sağlık

İngiltere’de bir dönem Kraliyet avukatlığını da yapan Nijeryalı Rickey Mustapha Tarfa, belinde kanal daralması ve bel fıtığı nedeniyle beş kez...

Dünya

İngiltere'den ABD'ye ilk kez yüzde yüz yeşil enerji kullanılarak uçuş gerçekleştirilecek.

Dünya

Filistin’e destek gösterilerine izin verdiği gerekçesiyle İngiliz polisini taraf tutmakla suçlayan İçişleri Bakanı Suella Braverman’ı görevden alındı.

Dünya

İngiltere’nin başkenti Londra’da 300 bin Filistin destekçisi, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını protesto ederken, “acil ateşkes” sloganları attı.

Dünya

İngiltere’nin başkenti Londra’da yüzlerce kişi, Gazze Şeridi’nde ateşkes çağrısında bulunarak, Liverpool Caddesi İstasyonu’nda oturma eylemi düzenledi.

Eskişehirspor

İngiltere Premier Ligde geçtiğimiz hafta sonunda oynanan Manchester United-Manchester City karşılaşmasının oynandığı sırada tribünde Eskişehirspor bayrağının dalgalanması ilgi çekti.

Dünya

İngiltere’nin başkenti Londra’da Filistin'e destek için bir araya gelen binlerce kişi, İsrail’in saldırılarını protesto ederek "İsrail’i silahlandırmayı", "Gazze’yi bombalamayı bırakın”...

Dünya

İsrail’e destek ziyareti gerçekleştiren İngiltere Başbakanı Rishi Sunak, temaslarının ardından Suudi Arabistan’a geldi.

Dünya

İngiltere'nin Oxford kenti yakınlarında şiddetli bir patlama meydana geldi. Yerel basında, patlamanın yıldırım düşmesi sonucu meydana geldiği ve devasa ateş...

Spor

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu ikinci maçında yarın deplasmanda oynayacağı Manchester United müsabakası için İngiltere'ye gitti.