Eylem Haberleri

eylem haberleri ve güncel eylem gelişmeleri, eylem ile ilgili tüm video, eylem fotoğrafları ve eylem haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Gündem

Enerji Sanayi ve Maden Kamu Emekçileri Sendikası Üyeleri, Birleşik Taşımacılar Sendikası, Tarım Ormancılar Hizmet Kolu Kamu İşçileri Sendikası, kamuda yapılan...

Gündem

Eskişehir’deki TOKİ Mağdurları, seslerini duyurabilmek için yine Ulus Anıtına yürüdüler. Çözüm istediklerini bir kez daha dile getirdiler.

Gündem

Sol Parti Eskişehir İl Örgütü, eğitimde laikliği savunarak tarikatlara tepki eylemi gerçekleştirdi.  Örgüt, Adalar’da bir araya gelerek Ulus Anıtına yürüdü.

Gündem

Demiryol-İş Sendikası Eskişehir Şubesi üyeleri, ücret adaletsizliğini protesto ettiler. Tren Garında önünde toplanan sendika üyeleri, emeğimizin karşılığını alamıyoruz dediler.

Gündem

Tüm-Emeklilerin Sendikası üyeleri dün Hamamyolu’nda bir araya geldi. Yapılan eylemde hayat pahalılığına ve emeklilere verilen ücretlere tepki gösterildi.

Yurttan

Türkiye’nin otomotiv devi Tofaş Otomobil Fabrikasında toplu iş sözleşmesindeki zam oranını beğenmeyen işçilerin eylemleri sürüyor.

Yurttan

Ankara toplanan atanamayan öğretmenler, Cumhuriyet'in 100’üncü yılında 100 atama ve mülakatların kaldırılmasına yönelik eylem yaptı.

Gündem

Eskişehir’de geçtiğimiz haftalarda yaşanan intihar olaylarına ilişkin, Eskişehir Emek ve Demokrasi Platformu paydaşları Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüs girişinde bir...

Gündem

Demiryol-İş Sendikası ve üyeleri TÜRASAŞ Eskişehir Bölge Müdürlüğü önünde toplanarak “Demiryolu vatandır satılamaz” sloganıyla tepki gösterdiler. TÜRASAŞI’ın holdingleşmesi söylemleri kapsamında...