Eskişehirspor Haberleri

eskişehirspor haberleri ve güncel eskişehirspor gelişmeleri, eskişehirspor ile ilgili tüm video, eskişehirspor fotoğrafları ve eskişehirspor haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Eskişehirspor’un başarılı oyuncusu Hayrettin Cengiz, “Her ne kadar şuan işler iyi gitmemiş olsa da bizim hala umudumuz var. Biz hala...

Eskişehirspor

Devre arasında Eskişehirspor kadrosuna katılan oyuncular takıma katkı vermekte zorlandı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, bu hafta sahasında oynayacağı Polatlı maçı için adeta seferberlik ilan etti. Siyah Kırmızılı takım bu maçta üç puandan başka...

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da genel kurul tarihleri resmiyet kazandı. Siyah Kırmızılı camia, yeni bir seçim içim geri sayıma geçti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’a katkı veren oyuncularından başında gelen Hayrettin Cengiz, zorlu Polatlı mesaisine de sıkı bir şekilde hazırlanıyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, Pazar günü taraftarı önünde oynayacağı kritik Polatlı maçın hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor taraftarı, sosyal medya hesaplarından şehrin önde gelen iş insanlarına çağrıda bulunarak Eskişehirspor’a gerekli desteğin verilmesini talep ediyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, kalan son 4 maçından birini lider Polatlı Belediyespor ile sahasında oynayacak. Kırmızı Şimşekler, bu kritik mücadelenin hazırlıklarına üç puan...

Eskişehirspor

Gelişim liglerinde mücadele eden Eskişehirspor’un U14, U15 ve U16 takımları sezonu dün evinde oynadığı maçlarla tamamladı.

Spor

Eskişehirspor’un, bu hafta sonu evinde ağırlayacağı lider Polatlı Belediyesi hazırlıklarına başladı.

Spor

U19 Elit B Ligi’nde tutunma mücadelesi veren Eskişehirspor U19 takımı , sahasında konuk ettiği Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor U19 takım antrenörü Yiğit Cumalı önceki gün son kez takımının başında maça çıktı.

Eskişehirspor

Önümüzdeki günlerde genel kurul heyecanı yaşanacak olan Eskişehirspor’da başkanlık adayı için yeni isimler gündeme gelmeye devam ediyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor'un sosyal medya hesapları üzerinden genel kurula ilişkin açıklamalarda bulunuldu!

Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig’de son haftalarda yaptığı puan kayıpları sonrası, zirvenin 5 puan gerisine düşen Eskişehirspor, önünde kalan 4 maçta 12...

Eskişehirspor

Ligin bitimine 4 maç kala şampiyonluk umutlarını mucizelere bırakan Eskişehirspor, 5 günlük izinin ardından bugün itibariyle top baş yapacak.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, kulübün son durumu hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Koca, “Eskişehirspor’un kalıcı gelire ihtiyacı var” dedi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor Başkan Vekili Özgür Marankoz, kalan son 4 haftayı değerlendirerek, “Eskişehirspor’da hedef bitmez, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da teknik direktör Önder Karaveli’nin istifasıyla boşalan teknik adamlık görevine Yiğit Cumalı getirildi.

Eskişehirspor

Golcü futbolcu Sergen Şakirler, Ereğli maçında yine en çok çalışan oyuncu olmasına rağmen başarılı futbolu gölgede kaldı.

Eskişehirspor

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta son dört haftaya girilirken, Eskişehirspor’un şampiyonluk umutları mucizelere bağlı…

Eskişehirspor

Lig’de şampiyonluk yarışından uzaklaşan Eskişehirspor’da kalan son 4 haftada tehlike kapıda…Önümüzdeki süreçte mevcut kadronun dağılma ihtimali gündeme gelebilir.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’da yönetiminin seçim kararı almasının ardından gözler Odunpazarı Belediyesi Başkanı Kazım Kurt’a çevrildi. Başkan Kurt’un liste çalışmalarına başladığı iddia ediliyor.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, teknik direktör Önder Karaveli ile olan işbirliğini 27 gün sonra sonlandırdı.

Spor

Eskişehirspor U19 Takımı, U19 Elit B Ligi 29'uncu hafta maçında deplasmanda Adanaspor'u 2-1 yenerek puanını 41'e yükseltti.

Eskişehirspor

Eskişehirspor, kendi sahasında Karadeniz Ereğli Belediyespor'u ağırladığı. Kırmızı Şimşekler Bölgesel Amatör Lig'in 22. hafta maçında kader maçında önemli bir fırsatı...

Eskişehirspor

Eskişehirspor'da son dakika gelişmesi yaşandı.

Eskişehirspor

Anadolu Efsanesi, zorlu Ereğli maçının hazırlıklarını dün yaptığı taktik çalışmasıyla tamamladı.

Eskişehirspor

Eskişehirspor’un her zaman yanında olan Kırmızı Siyahlı taraftarlar pazar günü deplasmanda oynanacak kritik Karadeniz Ereğli karşılaşmasında da tribünlerdeki yerlerini alarak...

Eskişehirspor

Zirvenin 6 puan gerisinde bulunan Eskişehirspor, 7 Nisan Pazar günü sahasında hayati maçlardan birine çıkacak.