Erzincan Haberleri

erzincan haberleri ve güncel erzincan gelişmeleri, erzincan ile ilgili tüm video, erzincan fotoğrafları ve erzincan haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Erzincan’da tarihi eser niteliğinde hayvan figürlü kaya parçası ele geçirildi. 2 kişi gözaltına alındı.

Yurttan
Politika

Erzincan’da vatandaşlar bin 5 sandıkta oy kullanmaya başladı.

Yurttan

Erzincan’da okul sporları faaliyet programında yer alan A Gençler Yıldızlar Atıcılık İl Birinciliği müsabakaları yapıldı.

Yurttan

Erzincan’ın Çağlayan Beldesinde 9 yavru dünyaya getiren anne sokak köpeğine mahalleli sahip çıktı.

Eğitim

Erzincan Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından anaokulu öğrencilerine bilgilendirme faaliyetinde bulunuldu.

Yaşam-Magazin

Doğu Anadolu'da Ramazan sofralarının vazgeçilmez yöresel lezzeti tandır ekmeği yakılan tandırlarda kadın ustalar tarafından pişiriliyor.

Yurttan

Erzincan’da yakalanan 33 kilo ağırlığındaki dev Turna balığı tezgâhta satışa sunuldu.

Genel

Erzincan birçok topluluğa ev sahibi yapmıştır ve kültürlere ortak olmuştur. Peki farklı devletlere ev sahipliği yapan Ercincan'ın eski adı neydi?

Yurttan

Erzincan’ın Tercan ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı.

Yurttan

On bir ayın sultanı olan Ramazan ayı ile özdeşleşmiş hurma, Erzincan’daki çarşı ve pazarlarda yerini aldı

Yurttan

Erzincan’da Ramazan ayı dolayısıyla oluşan hareketlilik, esnafa can suyu oldu.

Yurttan

Türkiye’nin doğal güzelliklerinin yanı sıra yaban hayatı bakımından da en zengin illerinden biri olan Erzincan ve çevresinde yaban hayatı fotokapanlarla...

Yurttan

Erzincan’ın İliç ilçesinde maden ocağında yaşanan toprak kayması olayının ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar son durumu ilişkin...

Yurttan

Erzincan’ın İliç ilçesinde bir maden sahasında toprak kayması meydana geldi.

Yurttan

Erzincan’ın İliç ilçesinde bir maden sahasında yağıştan dolayı toprak kayması meydana geldi. Toprak altında işçiler kaldığı belirtildi.

Genel

Efsaneler, bir topluluk veya kültür tarafından paylaşılan, genellikle tarihi olayları veya kahramanları içeren anlatılar olarak geçmektedir.

Genel

Selçuklu Hükümdarı Alparslan'ın Anadolu'nun fethi için görevlendirdiği Sultan Melik, 1071-1080 yılları arasında Kemah, Erzincan, Divriği ve Şarki Karahisar bölgelerini egemenliği...

Yurttan

Erzincan merkezde bulunan bir akaryakıt istasyonunda, Lokman Y. tarafından kullanılan otomobil, akaryakıt dolumu esnasında aniden alev aldı.

Genel

Erzincan'ın İlkçağ tarihi hakkında sahip olduğumuz bilgiler, bölgenin antik dönemlerde çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yaptığını göstermektedir.

Yurttan

1982 yılında Erzincan'ın Keşiş Dağı'ndaki Ata Tepesi'ne ressam Mustafa Aydemir ve 3 bin gönüllü asker arkadaşı tarafından 30 gün içinde...