Doğalgaz Haberleri

doğalgaz haberleri ve güncel doğalgaz gelişmeleri, doğalgaz ile ilgili tüm video, doğalgaz fotoğrafları ve doğalgaz haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Çevre

Ertuğrulgazi Mahallesi Şen Sokak'ta yapılan doğalgaz kazı çalışmaları, mahalle sakinlerini mağdur etti. Kaldırımlarda geçişlerin zorlaşması, özellikle engelli ve yaşlı vatandaşlar...

Asayiş

Eskişehir'de altyapı çalışmaları esnasında iş makinesiyle delinen doğal gaz hattından yükselen alevler, büyük paniğe neden oldu.

Ekonomi

Türkiye genelinde elektrik, su, doğalgaz ve internet aboneliklerini yakından ilgilendiren önemli bir düzenleme hayata geçiriliyor.

Yurttan

Aydın’ın Efeler ilçesinde bir kadın evinde doğalgaz borusuna asılı halde ölü olarak bulundu.

Ekonomi

Doğalgaz faturalarındaki artışlar dar gelirli aileleri zor durumda bırakıyor. Bu sorunun önüne geçmek için devletten güzel bir haber geldi.

Ekonomi

1 Ocak 2014 ile 31 Aralık 2019 arasında piyasaya sürülen doğalgaz sayaçlarının 2025 yılı sonuna kadar değiştirilmesi zorunlu hale geldi.

Ekonomi

Türkiye'de doğalgaz kullanılan her haneye son bir yıldır verilen ücretsiz doğalgaz desteği, dün gece itibarıyla sona erdi.