Denetim Haberleri

denetim haberleri ve güncel denetim gelişmeleri, denetim ile ilgili tüm video, denetim fotoğrafları ve denetim haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Çevre

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen Bulvarı’nda kaldırım işgaline sebebiyet veren iş yerlerini denetledi.

Asayiş

Elazığ’da Su Ürünleri Av Yasakları Dönemi’nin başlamasıyla birlikte jandarma ekipleri, baraj ve göllerde denetim yaptı.

Gündem

Günyüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçenin birçok noktasında faaliyet gösteren market ve bakkallarda ekmek gramajı ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekiplerinde okul servislerine yönelik gerçekleştirilen trafik denetiminde, 2 araca bin 380 TL para cezası yazıldı.

Asayiş

Eskişehir'de polis ekiplerince İki Eylül Caddesi ve İsmet İnönü Bulvarı'nın trafiğe kapalı alanlarında gerçekleştirilen denetimlerde 10 araca ceza kesildi.

Asayiş

Eskişehir'de polis ekiplerince gerçekleştirilen huzur uygulamasında çok sayıda kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunan şahıs yakalanırken, bazı şüphelilerin üzerinden...

Asayiş

Eskişehir’de polis ekiplerince araç girişinin yasak olduğu 2 Eylül Caddesi’nde denetim yapıldı.

Asayiş

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü tarafından Ramazan Bayramı tatili boyunca yapılan trafik denetimleri ve meydana gelen kazalarla ilgili bilgi paylaşıldı.

Politika

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Denetimlerimizde fahiş fiyatlı bilet satışı ve usulsüzlükler yapan otobüs işletmecilerine 5 milyon 321 bin...

Sağlık

Odunpazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan Bayramı öncesi tatlı üretimi ve satışı yapılan iş yerlerine denetim gerçekleştirdi.

Yurttan

Bilecik’te Ramazan bayramı öncesi gıda işletmeleri denetlendi.

Asayiş

Eskişehir'de polis ekiplerince trafik kurallarını ihlal eden motosikletlilere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 41 sürücüye cezai işlem uygulandı.

Asayiş

Eskişehir Valiliği 1 ile 31 Mart tarihleri arasına kent genelinde okul çevrelerinde yapılan çalışmalar konusunda bilgilendirdi.

Sağlık

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Ramazan Bayramı öncesinde denetleme çalışmalarını sürdürüyor. Çalışma kapsamında tatlı ve kuruyemiş satışı yapan işletmeler kontrol...

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimde 285 adet okul servis aracı kontrol edilirken, kusurlu görülen 2 araca 4 bin 641...

Asayiş

Eskişehir’de polis ekiplerince düzenlenen denetimlerde çok sayıda işyeri ve okul çevresi ile birlikte 457 şahıs kontrol edildi.

Gündem

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından il genelinde faaliyet gösteren gübre dağıtıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından okul servislerine yönelik gerçekleştirilen denetimlerde 285 araç kontrol edildi.

Ekonomi

Eskişehir Ticaret İl Müdürlüğü tarafından haksız fiyat artışına yönelik denetimlerde 169 bin 416 lira idari para cezası uygulandı.

Asayiş

Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından okul çevrelerinde denetimler gerçekleştirildi.

Sağlık

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü gıda kontrol görevlileri tarafından her Ramazan ayında yapılan resmi gıda denetimleri, bu yıl da...

Yurttan

Erzurum Valiliği tüketici haklarının korunması amacıyla fiyat etiketi ve haksız fiyat artışına yönelik 89 işyerinin denetlendiğini açıkladı.

Yurttan

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde zabıtalar fırınlarda denetimlerine devam ediyor.

Yurttan

Çorum Emniyet Müdürlüğü tarafından kentte huzur ve asayişin sağlanmasına yönelik denetim ve şok uygulamalar aralıksız devam ediyor.

Asayiş

Eskişehir’de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 102 adet okul servis aracı kontrol edip, şoförlere ve rehber personeline güvenli öğrenci taşıma kuralları...

Yurttan

Bilecik’te drone ile yapılan trafik denetimlerinde sürücülere toplam 16 bin 689 TL idari para cezası uygulandı.

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından yapılan trafik denetiminde 104 okul servis aracı kontrol edilirken, kusurlu bulunan 3 sürücüye 2 bin 886...

Asayiş

Eskişehir’de jandarma ekipleri tarafından okul servislerine yönelik gerçekleştirilen trafik denetiminde 315 araç kontrol edilirken 9 okul servisi sürücüsüne 31 bin...

Asayiş

Eskişehir’de polis ekiplerince, 24 okul çevresi ve park kontrol edilirken, 30 şahsın sorgulaması yapıldı.

Gündem

Ticaret Bakanlığı, ayakkabı ürün güvenliğinin sağlanması ve tüketici sağlığının korunması amacıyla tüm paydaşların "sıfır tolerans" ilkesiyle hareket etmesinin önem taşıdığını...