Cumhurbaşkanı Haberleri

cumhurbaşkanı haberleri ve güncel cumhurbaşkanı gelişmeleri, cumhurbaşkanı ile ilgili tüm video, cumhurbaşkanı fotoğrafları ve cumhurbaşkanı haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Ekonomi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 2024'ü "emekliler yılı" ilan etmesinin ardından, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'dan sevindirici bir duyuru geldi.

Genel

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi koordinasyonunda işveren ve öğrencileri buluşturacak Marmara Kariyer Fuarı 26-27 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek

Dünya

Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novak, çocuk istismarı davasında hüküm giyen bir mahkumu affetiğinin ortaya çıkmasının ardından istifa etti.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Pazar günü İstanbul adayını duyacaksınız” dedi.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Netanyahu yönetimi, siyasi ömrünü uzatmak uğruna tüm bölgemizin güvenliğini, geleceğini tehlikeye atıyor" dedi.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar ziyaretinde başkent Doha'da bulunan EXPO 2023 fuar alanını ziyaret etti.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Netanyahu, bir savaş suçlusu olmanın ötesinde kesinlikle Gazze kasabı olarak aynen Miloseviç nasıl yargılandıysa bu da...

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cezayir ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını cevaplayarak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Dünya

İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, “Siyonist rejimin suçları kırmızı çizgileri aştı ve bu durum herkesi harekete geçmeye zorlayabilir” dedi.

Dünya

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Kudüs’te İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüştü.

Gündem

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan ve Fatih Dönmez TBMM’de Eskişehir’den partili gençleri misafir etti.

Dünya

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, bu sabah Gürcistan Başbakanı Irakli Garibaşvili'nin daveti üzerine başkent Tiflis'e geldi.

Politika

Danıştay eğitim tesisi açılışında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye'nin darbe anayasasından kurtulması gerektiğini belirtti.