Bozüyük Haberleri

bozüyük haberleri ve güncel bozüyük gelişmeleri, bozüyük ile ilgili tüm video, bozüyük fotoğrafları ve bozüyük haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Bozüyük Halime Hatun Anaokulu tarafından hazırlanan ’Çocuk Şenliği’ etkinliğinde, öğrenciler gönüllerince hem eğlendiler hem de güzel vakit geçirdiler.

Asayiş

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde meyve yüklü tırın devrilmesi sonucu sürücü yaralandı.

Yurttan

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde üzerinde uyuşturucu madde bulunduran 1 kişi yakalandı.

Yurttan

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde tırın dorsesine arkadan çarpan otomobil sürücüsü yaralandı.

Yurttan

Bozüyük Belediyesi tarafından 1. İnönü Zaferi’nin 103'üncü yıl dönümü nedeniyle düzenlenen Sunay Akın ve İlhan Şeşen’in birlikte sahne aldığı “Zafere...

Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 2. Ligi'nin 6. haftasında Sakarya Voleybol Takımı ile karşı karşıya gelen Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor...

Çevre

Bozüyük Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğüne bağlı ekipleri tarafından ilçe genelinde yürütülen altyapı çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Asayiş

 Bilecik'in Bozüyük ilçesinde kamyonetin park halindeki tıra arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hafif yaralandı.

Eğitim

 Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir ilkokulda veli tarafından öğretmene uygulanan şiddeti kınamak için eğitim sendikaları bir araya gelerek, basın açıklaması yaptı.

Yurttan

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde okulda bir velinin saldırısına uğrayan öğretmen yaralandı.

Yurttan

Bozüyük'te karbonmonoksit zehirlenmesi riskine karşı halkı bilgilendirmek amacıyla Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü bilgilendirme kampanyası başlattı.

Genel

Bilecik'in Bozüyük ilçesinin tarihini biliyor muydunuz? İşte Bozüyük'ün ilginç tarihi? Ne zaman hangi ile bağlandı. İsmi nerden geliyor?

Yurttan

Bozüyük'te yapımı tamamlanan kanal boyu yürüyüş yolu ve dinlenme alanları büyük beğeni topladı.