Baraj Haberleri

baraj haberleri ve güncel baraj gelişmeleri, baraj ile ilgili tüm video, baraj fotoğrafları ve baraj haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Dünya’da küresel iklim değişikliğinin etkileri her geçen gün hissediliyor. Bursa’da ise barajlarda rekor seviyeye ulaşan doluluk oranları yüzleri güldürdü.

Yurttan

Hatıraları sular altına kalan üç arkadaş, yaptıkları patika yol sayesinde, sular üstüne çıkan evlerinde değerli gördüğü eşyaları sırtlarıyla taşıdı.

Yurttan

Yeni yıla girerken Bursa'nın içme suyunu karşılayan Doğancı ve Nilüfer Barajlarındaki su seviyesi sevindirdi. 2014 yılından itibaren en iyi su...

Ekonomi

Yapımı 9 yıl süren ve 2022 yılında tamamlanan Türkiye’nin en yüksek barajı Yusufeli Barajı, 1 yıllık su tutma işleminin ardından...

Yurttan

Kurak günler geçiren mega kent İstanbul’da son 2 günde etkili olan yağışlar sonrası barajlardaki su oranları yükselmeye başladı.

Ekonomi

Türkiye’nin birinci, dünyanın beşinci en yüksek Barajı Yusufeli elektrik üretmeye başladı.

Genel

Trakya’da bulunan 14 barajın doluluk oranları geçtiğimiz seneye göre göre düşüşte.

Ekonomi

Türkiye’nin en yüksek barajı olan Yusufeli Barajında test çalışmaları başarıyla sonuçlanırken, yıl sonu öncesi elektrik üretilmesi planlanıyor.

Yurttan

Kurak günler geçiren mega kent İstanbul’da, barajlardaki su oranı gittikçe düşüyor.

Yurttan

Kırklareli’ne içme suyunu sağlayan barajın su seviyesinin düşmesinin ardından Çağlayan Köprüsü gün yüzüne çıktı.

Yurttan

Bodrum’un içme ve kullanma su ihtiyacının karşılandığı iki barajdan birisi olan Bodrum Mumcular Mahallesi'nde bulunan barajda su kalmadı.