Asfalt Haberleri

asfalt haberleri ve güncel asfalt gelişmeleri, asfalt ile ilgili tüm video, asfalt fotoğrafları ve asfalt haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Kayseri’de akşam saatlerinde etkili olan sağanak yağışın ardından meydana gelen su taşkını asfalta çökmelere neden oldu.

Yurttan

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Ilıca Termal Tatil Köyü girişinde bulunan anayol ile alt yol bağlantısı için kavşak yapımı tamamlanarak asfalt çalışmaları...

Yurttan

Bursa’nın Yenişehir ilçesine bağlı birçok noktada asfaltlama ve parke taşı çalışmaları devam ediyor.

Çevre

Tepebaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde gerçekleştirdiği üstyapı çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor.

Çevre

Eskişehir'deki ilçelerde asfaltlama çalışmaları devam ediyor.

Gündem

Bilecik Belediyesi tarafından başlatılan çalışma ile Pelitözü Mahallesi girişi ve Gölpark arasındaki yolda asfaltlama çalışması yapılıyor.

Yurttan

Bozüyük ’te ergonomik ömrünü tamamlayarak deformasyonların meydana geldiği Yunus Emre Caddesi’nde asfaltlama çalışması yapıldı.

Çevre

Eskişehir'in ilçesindeki asfalt ve yol çalışmaları tamamlandı

Çevre

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, 71 Evler Mahallesi ve Emek Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Çevre

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Şarhöyük mahallesinde yol bakım onarım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Gündem

Eskişehir'in ilçelerinde asfalt çalışmaları devam ediyor.

Çevre

Emek Mahallesi'nde bulunan Ziya Gökalp Bulvarı'nda sıcak asfalt serim işlemi gerçekleştiriliyor.