Araç Haberleri

araç haberleri ve güncel araç gelişmeleri, araç ile ilgili tüm video, araç fotoğrafları ve araç haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Konya'nın Kulu ilçesinde aracın motoruna giren yılan itfaiye ekipleri tarafından çıkarılarak doğaya salındı.

Asayiş

Bursa’da hatalı sollama yapan otomobil, başka bir araca çarptı. 1.5 promil alkollü çıkan sürücünün kullandığı araç kiralık çıkarken, ayağındaki terliklerle...

Yurttan

Hatay’da park halindeyken yanmaya başlayan araç alevlere teslim oldu.

Yurttan

Tokat’ın Erbaa ilçesinde başka bir otomobille çarpıştıktan sonra beton direğe çarpan otomobil, hurdaya döndü.

Asayiş

Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri tarafında yapılan trafik denetimlerinde 21 bin 97 araç kontrol edilirken, 6 bin 101 araca 12...

Genel

TÜVTÜRK, araç muayenelerinde önemli bir değişikliği duyurdu, bu da milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor.

Yurttan

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 5-15 Nisan tarihleri arasında 17 bin 118 araç denetimi gerçekleştirildi.

Yurttan

Kırıkkale’de son bir haftadaki polis ekiplerince yapılan kontrollerde 8 bin 378 aracın kontrolleri gerçekleştirildi, 95 araçta trafikten men edildi.

Asayiş

Eskişehir’de yol ayrımında 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında savrulan otomobil, bir evin duvarına çarparak durabildi.

Ekonomi

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren ve vergi kayıplarını önlemeyi hedefleyen yeni bir sistem için geri sayım başladı.

Asayiş

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde kamyonet ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada araçlarda yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı.

Ekonomi

Gelir İdaresi Başkanlığı, trafikte dolaşan araçlardan alınacak vergilerin eksiksiz şekilde tahsil edilmesini sağlamak amacıyla yeni bir uygulama üzerinde çalışıyor.

Asayiş

Kastamonu’nun Cide ilçesinde seyir halindeki hafif ticari araç, elektrik aksamından kaynaklı çıkan yangında küle döndü.

Ekonomi

Eskişehir'de hafta başından itibaren Ramazan Bayramı yoğunluğu başlayan oto kiralama esnafı, vatandaşların uygun fiyatlara istedikleri araç modellerini bulabilmesi için mutlaka...

Yurttan

Karaman’da aracını park ettikten sonra pazara alışverişe giden bir vatandaş döndüğünde aracını yanmış halde buldu.

Yurttan

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde tırın hafif ticari araca çarpması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Yurttan

Şırnak’ın Cizre ilçesinde izinsiz gösteriye müdahale eden polis zırhlı aracının devrilmesi sonucu 5 polis memuru hafif yaralandı.

Yurttan

Sultanbeyli’de geri manevra yapacağı sırada sürücüsünün kontrolünden çıkan araç geri kayarak dereye uçtu. Kazada 3 kişi yaralandı.

Yurttan

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde iki aracın karıştığı kazada 9 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile hastanelere sevk edildi.

Asayiş

Eskişehir’de polis ve jandarma ekipleri tarafından il genelinde gerçekleştirilen trafik denetimlerinde toplam 20 bin 401 sürücü ve araç sorgulanırken, 5...

Yurttan

Elazığ’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil müstakil bir evin duvarına çarptı.

Yurttan

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde iş yeri sahibinin oğlu Ü.T. tarafından tabanca ile ayağından vurulan Selçuk Y.'nin ifadesi ortaya çıktı.

Yurttan

Mudanya ilçesinde araçta sıkışan sürücüyü vatandaş kurtardı. Kazanın şiddetiyle açılan hava yastığı sürücünün kazayı hafif sıyrıklarla atlatmasını sağladı.

Yurttan

İstanbul Silivri’de park halindeki ticari araç bilinmeyen bir sebeple yanarak demir yığınına döndü.

Dünya

Buckingham Sarayı’nın kapısına araçla çarpan şahıs, polis tarafından gözaltına alındı.

Asayiş

Eskişehir’de gece saatlerinde seyir halinde olan bir aracın motor kısmında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Yurttan

Bilecik Sanayi Sitesi'nde esnaflık yapan Ali Aksugür, araç sahiplerinin orijinal camını değiştirmek zorunda kalmadan ve cam değişiklik ücretinin yarısından daha...

Yurttan

Erzurum’da Atatürk Üniversitesi Kampüsü girişinde takla atan araç güvenlik kameralarına yansıdı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da jandarma tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada 175 bin TL değerinde 7 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Yurttan

Bursa'nın İnegöl ilçesi Hamidiye Mahallesi'nde park halindeki araç yanarak kullanılamaz hale geldi.