Almanya Haberleri

almanya haberleri ve güncel almanya gelişmeleri, almanya ile ilgili tüm video, almanya fotoğrafları ve almanya haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Eğitim

Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan Erasmus+ Programı çerçevesinde 15 öğrenci ve 5 öğretmen, Makedonya ve Almanya’da staj ve...

Dünya

Almanya’nın Solingen kentinde kundaklama sonucu çıkan yangında hayatını kaybeden Türk asıllı aile için evlerinin önünde anma töreni düzenlendi.

Dünya

Almanya’nın Solingen kentinde yaşadıklarının binanın kundaklanması sonucu aynı aileden 2’si çocuk 4 Türk asıllı Bulgaristan vatandaşı hayatını kaybederken, 9 kişi...

Dünya

Alman Hava Kuvvetleri tarafından Gazze’ye ilk kez havadan yardım bırakıldığı, 4 tonluk yardımın bin metre yükseklikten Gazze’ye indirildiği aktarıldı.

Dünya

Almanya'nın Stuttgart kentinde yapılması planlanan 2 bin kişilik Stuttgart-Feuerbach Yeni Camii ve Külliyesi'nin izinlerin çıkmasının ardından inşaat çalışmaları başladı.

Dünya

Almanya’da Müslümanların yoğun olarak yaşadığı Köln kentinde, Ramazan ayının ilk teravih namazı Köln Merkez Camisi'nde kılındı.

Dünya

Almanya’nın Frankfurt kentindeki Fressgass Caddesi, Ramazan ayı için ilk kez hilaller, yıldızlar ve kandillerle süslenmesinin ardından yüzlerce kişinin katılımı ile...

Dünya

Almanya’da Köln kentinin en işlek caddelerinden Venloer Caddesi ilk kez Ramazan ayına özel ışıklandırmalarla süslendi.

Dünya

Almanya'nın Aachen kentinde bulunan Luisen Hastanesine girip meşale yakan bir kadın, daha sonra kendisini bir odaya kilitledi.

Asayiş

Almanya’da ölü bulunan 25 yaşındaki şahsın, Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan mezarı, ailenin şikayetiyle 'cinayet şüphesi' üzerine açıldı.

Dünya

Almanya ulusal havayolu şirketi Lufthansa’nın yer hizmetleri çalışanları 5 havaalanında greve gitti.

Dünya

Almanya’da Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliğinde düzenlenen törenle Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybedenler anıldı.

Dünya

Almanya’nın başkenti Berlin’de düzenlenen Filistin’le Dayanışma Yürüyüşü'nde İsrail aleyhine slogan Türk kökenli Yasemin Acar’a Alman polisi müdahalede bulundu.

Dünya

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Hamas Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih El Aruri’ye düzenlenen suikastın ardından vatandaşlarına Lübnan’ı terk etmeleri çağrısında bulundu.

Dünya

Almanya’nın başkenti Berlin’de yarın akşam düzenlenmesi planlanan Filistin’e destek gösterisi Alman polisinin izin vermemesi nedeniyle bugün yapıldı.

Dünya

Almanya’nın başkenti Berlin'de Noel Baba kılığına giren yüzlerce motosikletli, fakirliğe, şehirde yaşayan muhtaçlara ve zayıflayan sosyal sisteme dikkat çekmek için...

Dünya

Almanya'da etkili olan şiddetli kar yağışı nedeniyle Münih Havalimanı’nda dün 760 uçuşun iptal edildiği açıklandı.

Dünya

Almanya'nın başkenti Berlin'de, savaşların barışçıl yollarla bitirilmesini isteyen binlerce kişinin katılımıyla savaş karşıtı miting düzenlendi.

Dünya

Almanya’da dün bir klinikten Esma ve Barış Kocaman çiftinin 1 aylık bebeğini kaçıran 18 yaşındaki Bulgar olduğu açıklandı.

Dünya

Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ile görüşmek üzere 26 Kasım’da İsrail’i ziyaret edecek.

Spor

A Milli Futbol Takımımız hazırlık karşılaşmasında Berlin'de Almanya'yı 3-2 yenerek tarih yazdı.

Spor

EURO 2024 Elemeleri D Grubu son maçında Salı günü karşılaşacak olan A Milli Futbol Takımımız, bu maçın provasını bugün Almanya...

Dünya

Almanya’da bir polisi bıçakla yüzünden yaralayan saldırgan, polisler tarafından kurşun yağmuruna tutuldu.

Spor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde, Türkiye A Milli Takımı, Almanya ile oynayacağı hazırlık maçına yönelik son hazırlıklarını tamamlıyor.

Dünya

Almanya’nın Hamburg şehrinde bir okulda 2 kişi, öğretmeni silahla tehdit ettikten sonra kaçtı. Okulu tahliye eden polis, şüphelileri yakalamak için...

Dünya

Almanya Dışişleri Bakanlığı, Lübnan'daki vatandaşlarına ülkeyi terk etmeleri çağrısında bulundu.

Dünya

Almanya Savunma Bakanı Boris Pistorius, Almanya'nın İsrail'e askeri ve teknik destek teklifinde bulunduğunu açıkladı.