Afyonkarahisar Haberleri

afyonkarahisar haberleri ve güncel afyonkarahisar gelişmeleri, afyonkarahisar ile ilgili tüm video, afyonkarahisar fotoğrafları ve afyonkarahisar haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Yurttan

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü, Fatih Mahallesi civarında drift yapan aracın sürücüsüne 35 bin 368 TL para cezası kesti.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Hocalar ilçesinde 20 çiftçiye devlet destekli 2 ton korunga tohumu dağıtıldı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da Ramazan ayının ilk haftasının yağışlı geçmesi bekleniyor.

Yurttan

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde tırın kontrolden çıktığı kazada faciadan dönüldü.

Yurttan

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Yurttan

Afyonkarahisar Eskişehir karayolu üzerinde takla atan araçta 2 kişi yaralandı.

Yurttan

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri büyükbaş hayvanlara aşılama kampanyası çerçevesinde şap aşısı yapmaya devam ediyor.

Yurttan

Afyonkarahisar’da polis tarafından sanayi sitesinde bir dükkana yapılan uyuşturucu baskınında 8 adet uyuşturucu hap ile 7 adet peçeteye emdirilmiş uyuşturucu...

Yurttan

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak tarım arazisine devrilen hurda elektronik ürün yüklü kamyonette 2 kişi yaralandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da mezarlık yanında kaçak kazı ile define arayan 4 kişi jandarma tarafından suçüstü yapıldı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü’nde Tarımsal Üretim Planlaması toplantısı düzenlendi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da iki otomobilin çarpıştığı trafik kazasında 7 kişi yaralanırken, yaralılardan birinin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da bahisli köpek dövüştüren 30 kişi, jandarmanın dron destekli operasyonuyla kaçmak isterken gözaltına alındı. Operasyonda 15 köpek koruma altına alındı.

Yurttan

Afyonkarahisar İl Müftüsü Lütfü İmamoğlu müftülükte görevli manevi rehberlerle gerçekleştirdiği istişare toplantısında Ramazan ayında yapılacak faaliyetler değerlendirildi.

Genel

Afyonkarahisar'ın tarih öncesi bilgileri kesin olmamakla birlikte bölgede yapılan kazılar tarih öncesini işaret ediyor. Peki Afyonkarahisar'ın eski adı neydi?

Yurttan

Afyonkarahisar Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından çiftçilere 9 bin 250 kilogram korunga tohumu çiftçilere dağıtıldı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da jandarma tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada 175 bin TL değerinde 7 adet kaçak cep telefonu ele geçirildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da 1 kişiyi tüfekle vurup patpat diye tabir edilen tarım aracı ile kaçmaya çalışan şahsı jandarma ve polis ekipleri tarlada...

Yurttan

Afyonkarahisar’da şüpheli 4 şahısın ev ve işyerlerinde yapılan baskında binlerce adet sentetik ecza hap ve çeşitli uyuşturucu maddeler yakalandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da bahar aylarını aratmayan sıcak havalar adeta doğanın erken uyanmasına neden olurken, yaylarda güneşi gören yılkı atları ise sürü halinde...

Yurttan

Afyonkarahisar’da bir köy evinde çıkan yangından 29 küçükbaş hayvan telef olurken bir motosiklet ile ev eşyaları da alevlere teslim oldu.

Yurttan

Afyonkarahisar’da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda yaklaşık ağırlığı 100 kilogram olan ve tarihi eser niteliği taşıyan sanduka ele geçirildi.

Yurttan

Afyonkarahisar’da jandarma tarafından durdurulan bir araçta yapılan aramada 650 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi.

Yurttan

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, FETÖ'ye yönelik aralarında Afyonkarahisar'ın da olduğu 23 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen 'KISKAÇ-8' operasyonlarında 61 şüphelinin...

Yurttan

Afyonkarahisar’da silah ve mühimmat kaçakçılığından 4 yıl 2 ay hapis cezası ile aranan şahıs jandarma tarafından yakalandı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da uyuşturucu maddenin etkisi altındaki iki kişi jandarmanın yol kontrolünden yakalandı.

Yurttan

Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekipleri Afyonkarahisar’da fidan satışı yapan noktalarda denetim yaparak, firmaların gerekli belgelerinin olup olmadığını kontrol etti.

Yurttan

Afyonkarahisar’da kontrolden çıkarak yaklaşık 10 metrelik şarampole devrilen otomobilin sürücüsü yaralanırken, şarampole giren otomobil ise uzun uğraşlar sonucu çıkarıldı.

Yurttan

Afyonkarahisar’da hakkında kesinleşmiş 6 yıl 8 ay hapis cezası bulunan şahıs jandarmanın çalışmasıyla yakalandı.

Politika

31 Mart yerel seçim çalışmaları çerçevesinde il ziyaretlerini sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afyonkarahisar’a geldi.