Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri Sakarya Gazetesi: Eskişehir Haber - Son Dakika Eskişehir Haberleri sitemizde


Ekonomi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emekli aylığı alan vatandaşlara verilen promosyon ödemelerinin yaklaşık olarak iki katına çıkarıldığını ve artık 8 bin...

Gündem

Geçtiğimiz yıl Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 11 ili etkisi altına alan deprem felaketi hakkında açıklamalarda bulunan TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu,...

Asayiş

Terörle mücadele operasyonları başta olmak üzere devam eden faaliyetlere ilişkin bilgi alan Bakan Güler, yapılacak çalışmalara ilişkin talimatlar verdi.

Dünya

İngiltere Dışişleri Bakanı David Cameron, ABD işbirliği ile Yemen’deki Husilere yönelik düzenlenen saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Spor

TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe, aralarındaki Turkcell Süper Kupa maçıyla ilgili ortak bir açıklama yayınladı.

Spor

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 3-2 kazandığımız Almanya mücadelesi sonrası önemli açıklamalarda bulundu.

Dünya

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) tarafından açıklama yapıldı.

Dünya

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Konseyi tarafından İsrail’in Cibaliye Mülteci Kampı’na dün ve bugün düzenlediği saldırılar hakkında açıklama yapıldı.