Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz gün yaptığı Adana ziyaretinde gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, gençlerle sohbetinde gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu, özel hayıtına ilişkin sorulan sorulara samimiyetle cevap verdi.

Erdoğan, Adanalı gençlerle buluşmasında merhum sanatçı Müslüm Gürses'in “Sevda Yüklü Kervanlar” isimli şarkısını dinledi, gençlerin söylediği şarkılara eşlik etti. Erdoğan, Aşık Veysel'in “Uzun İnce Bir Yolda” isimli türküsünü söyleyen Şahin Kendirci ile düet yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İkimiz Bir Fidanız”, “Ah Bu Hayat Çekilmez”, “Endamın Yeter”, “Gül Döktüm Yollarına” şarkılarını da gençlerle birlikte söyledi.

“Gençlerimizle aramıza kimseyi sokmayız”

Hayatının büyük bölümünde gençlerle birlikte olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bazılarının bizim gençlerle muhabbet içinde olmamızdan rahatsız duyduklarını anlıyorum. Ben lise yıllarımdan bu yana 40 yıldır kesintisiz bir şekilde bu yolda gençlerle yürüdüm. Kültür sanat faaliyetlerinden siyasetteki görevlerime kadar gençlerle birlikte yaptım. Bir gün yolunuz Külliye'ye düşerse çalışma ekibimizin gençlerden oluştuğunu göreceksiniz. Evde de torunlarım, elhamdülillah şimdilik 8 torunum var. Onlarla beraber hayatı sürdürüyoruz. Sizlerin enerjisi, sizlerin hayat sevinci, sizlerin vizyonu bize daha çok çalışma, eser ve hizmet üretme şevki veriyor. Bunun için gençlerle aramıza girmeye çalışanlara diyoruz ki, siz kendi işinize bakın. Biz hangi kuşaktan olursa olsun gençlerimizle aramıza kimseyi sokmayız. Ben yeni bir terim ortaya koydum, bizimki Teknofest kuşağı. Gençlerimize en çok hizmeti getiren, onlara en çok yatırımı yapan yönetim biziz” diye konuştu.

Editör: ÜSTÜNER ÜNÜGÜR