Sezonun ilk yarısını 29 puanla  lider bitiren Eskişehirspor’da 10 günlük Antalya kampı başladı. 5 günlük izinin ardından Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bir araya gelen Kırmızı Şimşekler, ardından Antalya’da giderek  konuklayacağı otele yerleşti.  Siyah Kırmızlılar, akşamüzeri de  Teknik Direktör Levent Kartop yönetiminde kamptaki ilk çalışmasını gerçekleştirdi. 

10 günlük kamp

24 Ocak tarihlerine  kadar Antalya’da gerçekleştireceği  kampla  ikinci yarıya sıkı bir şekilde hazırlanacak olan Eskişehir temsilcisi,  burada en az üç hazırlık karşılaşması oynamayı planlıyor. Bu süreçte   Teknik Direktör Levent Kartop’ta oyuncularıyla daha çok vakit geçirerek durumlarını yakından gözlemleyecek ve takımdaki eksikleri belirleyecek. (Spor Servisi)

Vali Hüseyin Aksoy'dan Kurula başkanlık etmesi istenecek! Vali Hüseyin Aksoy'dan Kurula başkanlık etmesi istenecek!

27 oyuncu yer alıyor

Kırmızı Şimşekler’in  10 günlük Antalya kampında  27 futbolcuyu  yer alıyor.  Bu isimler arasında Hayrettin Cengiz, Barış Memiş, Beytullah Çamurlu, İlksen Kuttekin, Ercan Kuruçay, İhsan Turgut Kirveli, Erdin Üzer, Fatih Çakır, Sezer Akyüz, Hakan Aydemir, Serdar Sudun, Can Kılıç, Mustafa Arda Kartal, Berke Çelik, Kaan Dorak, Resul karakoyun, Kaan Aşnaz, Sergen Şakirler, Hasan Alp Altınoluk, Ferit Özler, Kerem Eryılmaz, Yunus Çetin, Adem Ağaoğlu, Koraycan Akbaş, Uğurcan Semizoğlu, Kaan Aygün ve Sadullah Karayel bulunuyor. 
 

Editör: Sakarya Gazetesi