Başkan Koca’nın  temas halindeki oyuncularla  görüşerek son pürüzleri ortadan kaldırmaya çalışacağı öğrenildi. 

Eskişehirspor ne yaptıysa olmadı! Eskişehirspor ne yaptıysa olmadı!

Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Eskişehirspor’da, yönetim  bir yandan kadrosunu güçlendirmek için dış transfer çalışmalarına devam ediyor.  Teknik Direktör Levent  Kartop’un raporu  doğrultusunda Başkan Erkan Koca’nın bu hafta içinde İzmir, İstanbul, Edirne ve Kocaeli  seferine çıkarak  temasta olunan  futbolcularla bir bir görüşmeler yaparak son pürüzleri ortadan kaldırmaya çalışacağı öğrenildi.

Listede 4 isim

Transfer listesinin en başında ise  Çeşme Belediyespor'dan 1987 doğumlu orta saha oyuncusu Umut Kaya ve 1989 doğumlu forvet oyuncusu Aytaç Deniz yer alıyor. Ayrıca  Kullar 1975 ekibinde forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Yusuf Kızıltaş ve Adıyamanspor forması giyen 21 yaşındaki orta saha ve ön libero oyuncusu Emirhan Çalışkan’da yine listede yer alan diğer isimler. 

Aceleci davranmıyor

24 Mart itibariyle sona erecek ara transfer dönemi nedeniyle yönetim de  transferde  aceleci davranmıyor. Transfer de hata yapmak istemeyen Bakan Koca’nın, şampiyonluk yolunda takıma katkı sağlayacak en az iki isimi  takıma kazandırmayı planlıyor. 
 

Kaynak: Haber Merkezi