YOL HARİTASI BELİRLENECEK

Yeni sezonda da göreve devam etmeye hazırlanan Eskişehirspor yönetimi, önümüzdeki günlerde sezon değerlendirmesini yaparak yol haritasını belirleyecek. Mali Genel Kurul’un ardından yeni sezon planlaması için kollar sıvanacak. Başkan Ulaş Entok ve ekibi, yarım kalan hikayeyi tamamlayacak güçlü bir kadro kurmayı hedefliyor.

E S E S-286

İLK TERCİH ŞAPCI

Eskişehirspor’da teknik direktör konusunda öncelikli isim Hakan Şapcı olacak. Ligin ikinci yarısında takımı toparlayan ve normal sezonda yenilgi yüzü görmeyen Şapcı ile yönetimin yola devam etmek istediği belirtildi. Bu doğrultuda tecrübeli teknik adamla önümüzdeki günlerde görüşme yapılması bekleniyor.

KADRODA DEĞİŞİM BEKLENİYOR

3.Lig'de yeni dönem
3.Lig'de yeni dönem
İçeriği Görüntüle

Şampiyonluk yarışını play-off’ta noktalayan Eskişehirspor, buna rağmen sezon genelinde dikkat çeken bir performans sergiledi. Ligde en çok gol atan ve en az gol yiyen ekip olan Siyah Kırmızılılarda, mevcut kadronun büyük bölümünün korunması planlanıyor. Ancak başta birkaç tecrübeli oyuncu olmak üzere en az 5-6 isimle yolların ayrılması gündemde. Yönetim, takımda tutulması planlanan futbolcularla da tek tek masaya oturacak

Muhabir: Hasan Kartal