Teknik Direktör Hakan Şapcı yönetimindeki kırmızı-siyahlılar, 6’da 6 yapmanın planlarını yapıyor.
Nesine TFF 3. Lig 4. Grup’ta son haftalarda sergilediği etkili futbolla çıkışa geçen Eskişehirspor, Afyonspor ve Bornova karşısında aldığı galibiyetlerle yeniden yükseliş dönemine girdi. Kırmızı Şimşekler, devre arasına kadar oynayacağı 6 maçı da kazanarak zirveye yerleşmeyi hedefliyor.
ZORLU FİKSTÜR
Teknik Direktör Hakan Şapcı yönetimindeki Siyah Kırmızılı ekip, ilk olarak 9 Kasım Pazar günü saat 19.00’da sahasında Söke 1970 Spor’u konuk edecek. Ardından 15 Kasım Pazar günü saat 17.00’de Tire 2021 FK deplasmanına çıkacak. Es-Es, 23 Kasım Pazar günü saat 19.00’da ise taraftarı önünde Karşıyaka ile kritik bir maça çıkacak. Kırmızı Şimşekler, devamında Kütahyaspor deplasmanına gidecek, Balıkesirspor’u iç sahada ağırlayacak ve Alanya 2021 Spor deplasmanıyla sezonun ilk yarısını tamamlayacak.
KADERİNİ BELİRLEYECEK
Zirve yarışındaki Karşıyaka ve Kütahyaspor maçları, Eskişehirspor’un şampiyonluk yolundaki kaderini belirleyecek. Hakan Şapcı ve öğrencileri, bu kritik süreci 6’da 6 yaparak devre arasına lider girmeyi hedefliyor.



