Eskişehirspor’un şampiyonluk yolundaki en önemli virajlarından biri olan Balıkesirspor karşılaşması için kentte anlamlı bir organizasyon hazırlanıyor. Tepebaşı Belediyesi, siyah-kırmızılı ekibe destek vermek isteyen taraftarları dev ekran etkinliğinde buluşturacak. Tepebaşı Belediyesi Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı’nda kurulacak dev ekranda yayınlanacak mücadele, Eskişehirlileri bir araya getirecek. Taraftarlar, yanlarında getirecekleri sandalyelerle alanda yerlerini alarak maçı hep birlikte takip edebilecek.

Kanlıkavak Parkı

Kazım Kurt:"Biz çakma Eskişehirsporlu değiliz"
Kazım Kurt:"Biz çakma Eskişehirsporlu değiliz"
İçeriği Görüntüle

Odunpazarı Belediyesi tarafından da Kanlıkavak Parkı’nda (Meserret İnel İlkokulu önü) kurulacak dev ekranla taraftarlar bir araya gelecek. “Sandalyeni kap gel” çağrısıyla duyurulan etkinlikte Eskişehirliler, takımlarına hep birlikte destek verecek. Organizasyonun, şehirde birlik ve beraberlik ruhunu güçlendirmesi bekleniyor.

Kritik maç 24 Nisan’da

TFF 3. Lig Play-Off ilk turu kapsamında oynanacak Balıkesirspor–Eskişehirspor karşılaşması, 24 Nisan Cuma günü saat 20.00’de başlayacak. Kentte büyük heyecan yaratan mücadele öncesi organizasyonun yoğun katılımla gerçekleşmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi