Eskişehirspor istikrarı bir türlü yakalayamadı! Eskişehirspor istikrarı bir türlü yakalayamadı!

Eskişehirspor Kulübü Başkanı Erkan Koca,  sezonun ilk yarısını  değerlendirerek, transfer planlaması hakkında konuştu. İlk yarıyı  lider kapattıklarını belirten Başkan Koca, “ Ankara Tki maçında tabi ki galip gelmek istiyorduk ama berabere bitti maç. Takımın mücadelesinden memnunuz. Belki çok farklı bir galip geleceğimiz bir maçtı. Sonuç olarak ilk yarıyı lider kapattık” dedi. 

Transfer planlaması

Transfer planlaması hakkında konuşan Koca, “ Devre arasında Levent Kartop ve ekibi  futbolcularını daha iyi tanıyacak.  Daha fazla zaman geçirip, daha fazla idman yapacaklar. Devre arasında da yapacağımız  takviyelerle şampiyonluğu göğüsleyeceğimize inanıyoruz.  Levent Hocamızın raporu doğrultusunda takıma tabi ki takviyelerimiz olacak.  İkinci yarı öncesi Antalya’da bir kamp planlıyoruz” ifadelerini kullandı. (Spor Servisi)

Gazetecilerin gününü kutladı

Ayrıca Başkan Erkan Koca, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Koca mesajında, “Büyük bir özveri içerisinde milletin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkını başarıyla yerine getiren tüm basın mensuplarımızın "10 Ocak Çalışan Gazeteciler" günü kutlu olsun” ifadelerine yer verdi.
 

Editör: Sakarya Gazetesi