Yerel seçimler öncesi Eskişehirspor üzerinden birçok kişi siyaset yapmaya çalıştı. Bu köklü camia üzerinden politika  yapan  ve birbirini kıran siyasetçiler oldu. Nitekim seçim bitti  kaybedenler veya  kazananlar  Eskişehirspor’un  siyasetten üstün olduğunu hatırlamalı.  Bu şehrin en önemli  markası olan Eskişehirspor, her zaman  birleştirici güç olmuştur.   

Etrafında toplamalı

Bir seçimi daha bıraktığımız şu günler de artık taraftarından, iş insanına, seçilmişinden atanmışına kadar  Anadolu Efsanesinin etrafında toplanmalı…Artık bu camianın önünde kaybedecek  bir günü bile kalmadı.

Es-Es'ten bir sponsorluk anlaşması daha! Es-Es'ten bir sponsorluk anlaşması daha!

Kurtuluş konuşulmalı

 Bu süreç ışığında  tekrar profesyonel liglere dönme hesabı yapan Eskişehirspor, önünde kritik 5 final maçı bulunuyor. Bu mücadelelerin kazanılması dahi şampiyonluk için  Siyah Kırmızılılar’a yetmiyor. Kırmızı Şimşekler, sırasıyla Karadeniz Ereğli, Polatlı Belediye, Geredespor, Çilimli Belediyespor ve Ankara TKİ maçlarını kazanıp, rakiplerinin bu süreç içinde puanlar kaybetmesini bekleyecek. Gelinen noktada artık seçim değil, Eskişehirspor’un kurtuluşu konuşulmalı… 

Kaynak: Haber Merkezi