Atatürk Bulvarı ve Cumhuriyet Bulvarı üzerinde gerçekleştirilecek olan etkinlik kapsamında, belirli saatlerde bazı cadde, bulvar ve kavşakların trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Eskişehir Valiliği, 10.03.2024 Pazar günü Atatürk Bulvarı ve Cumhuriyet Bulvarı üzerinde Odunpazarı Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan 'Şükrü Saban Yol Koşusu' atletizm yarış etkinliği nedeniyle trafik tedbirleri alınacağını açıkladı. Bu çerçevede, etkinliğin düzenlendiği gün 08.00-10.30 saatleri arasında Atatürk Bulvarı, Odunpazarı Kavşağı, Cumhuriyet Bulvarı ve Balsu Bulvarı Kavşağı arasında yer alan, Odunpazarı, Lise, Vatan, Maide Bolel, Sarper, Şehit Serkan Özaydın, Sevinç, Borsa, Arabacılar Caddesi Kavşağı ve yine bu arada bulunan Atatürk Bulvarı ve Cumhuriyet Bulvarı'na bağlanan cadde ile sokak çıkışları araç trafiğine kapatılacak. Yapılan açıklamada, bu alanlarda araç parkına müsaade edilmeyeceği ve park edilen araçların çekici vasıtasıyla bulundukları alandan çektirilerek yediemin otoparklarda muhafaza altına alınacağı ifade edildi.

Acılı babadan imza kampanyası Acılı babadan imza kampanyası

Valilik, sürücülerin alternatif güzergahları kullanmalarını ve trafik işaretlerine uymalarını önemle vurguladı. Görevli trafik ekiplerinin, trafiğin düzenli ve güvenli bir şekilde akmasını sağlamak için çalışacakları belirtildi.

Kaynak: İHA