Cuma akşamı saat 20:15 civarında Çiftelerdeki evlerinden bir eğlence mekanına gitmek için otomobil ile ayrılan 24 yaşındaki Ümit Çetin ile 22 yaşındaki Bilal Kuru’dan gecenin ilerleyen saatlerinde haber alamayan aileleri, Çifteler İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek kayıp başvurusunda bulunmuştu.

KAZA2

Kayıp ilanı verilmişti

İhbar üzerine harekete geçen polis ve jandarma ekipleri arama çalışmalarını başlatmıştı. Ayrıca sosyal medya platformları üzerinden kayıp geçlerin bulunması için paylaşımlar yapılmıştı. Cumayı cumartesiye bağlayan gece saat 2 sularında Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi İmişehir Gelişim Bölgesi civarında kaza yaptıkları belirlenen gençlerin içinde bulunduğu araç ise, su arıtma tesisinin içinde bulundu.

KAZA 3

Su arıtma tesisi

Gerçekleşen kazada virajı alamayan sürücünün, direksiyon hakimiyetini kaybederek yok kenarında bulunan beton kuyuya benzeyen bölgeye çarptıktan sonra 5 metre kadar aşağıda bulunan su arıtma tesisine uçtuğu tahmin edilirken, kaza esnasında araçta bulunan Bilal Kuru ve Ümit Çetin’in araçtan fırladıkları belirlendi.

Sel sularına kapılan araçtaki 2 kişi yaralandı Sel sularına kapılan araçtaki 2 kişi yaralandı

KAZA4

Otopsi yapılacak

Hayatını kaybeden Ümit Çetin’in cansız bedeni aracın yanında bulunurken, Bilal Kuru’nun cansız bedeni ise su arıtma tesisinin 60 metre kadar ilerinde tespit edildi. Trafik kazası olayını öğrendikten sonra olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirirken, gençlerin cansız bedenleri otopsi için Osmangazi Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne (Tıp Fakültesi) kaldırıldı.

KAZA1

Haber: Mücahit Toy

Editör: Sakarya Gazetesi