Fizyomer'de renkli kutlama Fizyomer'de renkli kutlama

Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı 2024 ilkbahar yaz dönemi çalışma sezonunu kurban keserek dualar eşliğinde başlattı. Sezon açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Recai Erdir, belediye bürokratları ile işçiler katıldı.

İşçiler tarafından alkışlar eşliğinde karşılanan Başkan Ünlüce, “Yol işleri ekiplerimiz Eskişehir’in 540 mahallesi, 14 ilçesinden sorumlu birimimiz. O nedenle sizin yaptığınız her hizmet halkımıza şehrimizin en ücra köşesine kadar dokunan bir hizmet. Bugün sezonu açıyoruz. Hayırlı olsun diyorum. Zaten kışın karla mücadele çalışması yapıyorsunuz. Aslında kışta bir sezon ama yazın bütün ilçelerimizde bütün mahallelerimizde bütün sokaklarımızda, caddelerimizde hep beraber sizlerle olacağız. Şehrimize en güzel hizmeti götüreceğiz. Ben şimdiden hayırlı olsun diyorum. Ayağınıza taş değmesin. Kazasız, belasız en güzel şekilde bu dönemi tamamlayalım diyorum. Hepinize sevgiler sunuyor, kolaylıklar diliyorum.” dedi.
Ünlüce’nin konuşmasının ardından yapılan dualarla yeni sezon başlatıldı. Tören sonrası Başkan Ünlüce, yeni dönemin çalışmaları hakkında yapılan toplantıda teknik personelden bilgi aldı. Tören çektirilen fotoğrafla tamamlandı. 
 

Kaynak: Haber Merkezi