Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Eskişehirspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Şu ana kadar 13 dış, 9 iç transfer gerçekleştiren Siyah Kırmızılılar, toplamda 23 oyuncuyla sözleşme imzaladı. Ayrıca altyapıdan 3 genç oyuncu da A takıma dahil edilerek kadroya önemli bir taze kan kazandırıldı.

Maça devam edemediler
Maça devam edemediler
İçeriği Görüntüle

SIRA SAVUNMADA

Kırmızı Şimşekler, kaleci transferini geçtiğimiz günlerde Olcay Toplu ile anlaşarak tamamladı. Teknik heyetin raporu doğrultusunda şimdi gözler savunma hattına çevrildi. Bu doğrultuda Kırklarelispor’dan Erdoğan Kaya ve Etimesgut Belediyespor’dan Talha Özler ile temaslarını sürdüren yönetim, kısa sürede bu transferleri de sonuçlandırmak istiyor.

TRANSFERDE SONA DOĞRU

Savunmaya yapılacak takviyelerin ardından, transfer döneminde büyük ölçüde hedeflerine ulaşacak olan Eskişehirspor yönetimi, hazırlık maçlarının ardından yalnızca fırsat transferlerine odaklanacak. Kamp sürecinde ortaya çıkabilecek ihtiyaçlar doğrultusunda kadroya son dokunuşlar yapılacak.

Muhabir: Burak Akın