Bölgesel Amatör Lig’de  şampiyonluk parolasıyla başladığı sezonu üçüncü tamamlayarak taraftarına hayal kırıklığı yaşatan Eskişehirspor’da gözler  kongreye çevrildi. İlk oturumu  26 Mayıs Pazar günü, çoğunluk sağlanmadığı takdirde ise 2.oturumu  2 Haziran Pazar günü  yapılacak olan  Mali ve Olağan üstü genel kurul öncesi  camiaya yaşanacak gelişmeleri yakından takip ediyor. 

Fikir alışverişi

 Geçtiğimiz günlerde Eskişehirspor’un kurtuluşu için ilk adımı atarak şehrin önde gelen isimleriyle bir araya gelen  belediye başkanları,  önümüzdeki günlerde   Vali Hüseyin Aksoy bir araya gelerek  izlenecek yol haritası için fikir  alışverişinde bulanacak. 

Es-Es'te transfer hareketliliği devam ediyor! Es-Es'te transfer hareketliliği devam ediyor!

Güçlü yönetim

Genel kurula sayı günler kala, henüz resmi bir adayın çıkmaması ise  Siyah Kırmızılı camiayı tedirgin ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce,  Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye  Başkanı Ahmet Ataç’ın  desteklediği  güçlü bir  Eskişehirspor yönetiminin  oluşması için ise çalışmaların devam ettiği öğrenildi. 

Futbolcular beklemede

Sezonun tamamlanmasıyla birlikte tatile çıkan futbolcularda genel kurul sürecini yakından takip edecek. Yeni seçilecek yönetiminde yeni  sezonda kadroda düşündüğü isimlerle masaya oturacak. Bu  isimlerin başında ise Hayrettin Cengiz, Turgut Kirveli ve Sergen Şakirler geliyor. 
 

Kaynak: Haber Merkezi