Eskişehir  Belediye Başkanlarının, Eskişehirspor başkanlığına aday gösterdiği Ulaş Entok’un  yönetim kurulu  listesi çalışmalarına başladığı öğrenildi.  Entok’un özelikle Siyah Kırmızılı Kulüpte bu  sezon görev yapan  bazı isimleri listesine alması bekleniyor. 

Es-Es yönetimi bu konuda titiz davranıyor! Es-Es yönetimi bu konuda titiz davranıyor!

İşte üç isim

Kulislerde dolaşan isimlerin en başında Eskişehirspor yönetim kurulu üyesi  Safa Altınbaş’ın yanı sıra  Genel Sekter Niyaz Çelik  ve Hukuk ve TFF işlerinden sorumlu Asbaşkan  Avukat Yusuf Ünal’ın, Başkan Adayı Entok’un listesinde yer alması bekleniyor.  Ayrıca  Belediye Başkanlarıyla fikir alışverişine devam eden Entok’un bazı belediye meclis üyelerine de  listesinde yer verebileceği gelen bilgiler  arasında.

Kapımız herkese açık

Sezon planlaması hakkında görüşünü aldığımız Başkan adayı Entok, “Şuan liste çalışmalarına başladık. Bu süreçte  kapımız herkese açık. Kim Eskişehirspor’a faydalı olacağını düşünüyorsa buyursun gelsin. Eskişehirspor’dan bazı isimlerde yine listemiz de olabilir. Ayrıca belediye başkanlarımızla da istişarelerimiz devam ediyor.   Genel kurul sonrasında da  yeni yol haritamızı belirleyip, kadro çalışmalarına başlayacağız” ifadelerini kullandı. 
 

Kaynak: Haber Merkezi