Eskişehirspor yeni sezonu açıyor...
Eskişehirspor yeni sezonu açıyor...
İçeriği Görüntüle

Karşılaşmaya hızlı başlayan Eskişehirspor, 15’inci dakikada Beykan Şimşek’in asistinde Hasan Kaya’nın golüyle 1-0 öne geçti. Ancak golden sonra Alanya 1221 FSK önemli pozisyonlar yakaladı. Kaleci Bora Göymen kritik kurtarışlarıyla rakibe geçit vermedi ve Es-Es soyunma odasına üstün girdi.

İKİNCİ YARIDA KALİTE KONUŞTU

Siyah-Kırmızılılar ikinci yarıya çok daha etkili başladı. 50’nci dakikada Hasan Kaya’nın pasında Beykan Şimşek farkı ikiye çıkarırken, 58’de Kerem Baykuş skoru 3-0 yaptı. Eskişehirspor, oyunun kontrolünü tamamen eline alarak rakibinin direncini kırdı.

10 KİŞİYLE FARKI AÇTI

73’üncü dakikada Sarper Çağlar’ın kırmızı kart görmesiyle Eskişehirspor 10 kişi kaldı. Buna rağmen oyun disiplininden kopmayan Kırmızı Şimşekler, kadro kalitesini sahaya yansıttı. Son sözü 86’ncı dakikada Mert Başer söyledi ve mücadele 4-0 tamamlandı. Es-Es, dört farklı oyuncunun gol attığı karşılaşmayla sezona güçlü bir başlangıç yaptı.

Muhabir: Hasan Kartal