Eskişehirli Milli  Atlet Elif  Naz Köseoğlu, 18-21 Temmuz tarihlerinde  Slovakya’da yapılacak  olan  U18 Yıldızlar Avrupa Şampiyonası’nda piste çıkacak.

Eskişehir'in o takımları prestij kovalayacak! Eskişehir'in o takımları prestij kovalayacak!

Yoğun tempo

Bu yarış öncesinde ise milli sporcumuzu yoğun bir yarışma programı bekliyor.  İlk etapta 24-25 Nisan’da  Bursa’nın ev sahipliğini yapacağı  Okular grup eleme müsabakalarına katılacak milli sporcumuz, ardından 18-19 Mayıs tarihlerinde  İzmir’de düzenlenecek  U20 Gençler Milli takım seçmelerine katılacak.  6 Temmuz’da ise Slovenya’daki  Balkan Şampiyonası’na ve son olarak  26-31 Ağustos tarihlerinde Peru’da  U20 Dünya Gençler Şampiyonası’nda piste çıkacak Eliz Naz, bu doğrultuda hazırlıklarını yoğunlaştırdı. 

Verimli çalışma

Çalışmaların  verimli bir şekilde devam ettiğini ifade eden Milli takım Antrenörü Bülent Uzun, “ Geçen yılın  2000 metre de  Balkan ikincisi olan Elif’in bu sene çıtayı Avrupa şampiyonluğunu çıkarmasını bekliyoruz. Bütün hazırlıklarımızı  bu yönde yapıyoruz.  Avrupa şampiyonluğu bizim olacak. Elif’e inancım sonsuz” ifadelerini kullandı. 

Kaynak: Haber Merkezi