Eskişehirspor'da en çok formayı onlar giydi! Eskişehirspor'da en çok formayı onlar giydi!

 Alınan 1 puanı kötünün iyisi olarak yorumlayan Levent Hoca,  “Taraftarımız merak etmesin bu takım şampiyon olacak” dedi. 

Mücadeleden memnunum

 Ankara TKİ maçındaki mücadeleden memnun olduğunu vurgulayan Kartop, “Çok disiplinli oynayan bir rakibi karşı mücadele ettik. Ben oyuncularımı maçın başından son dakikaya kadar istek ve arzularından çok memnunum. Tabi ki 1 puan bizim adımızı üzücü hele ki kendi sahamız ve seyircimiz önünde… Ama üç puana çok yakın taraf bizdik. Evet bugün büyük fırsat teptik  gibi görünüyor ama  sonuçta rakiplerinizden birisiyle oynuyorsunuz bu 1 puan kötünün iyisi diyebilirim” dedi. 

Açık ara liderdik

Son vuruşlarda  biraz daha becerikli olmaları gerektiğini vurgulayan Kartop, “ Sezon başından buyana son vuruşlarda daha dikkatli ve becerikli olabilseydik şuan açık ara dilerdik.  Demek ki kampta daha çok şut ve son vuruş çalışarak  eksiklerimizi gidereceğiz. Skor olarak çok mutlu değilim ama oyuncuların mücadelesinden çok umutlu ve mutluyum. Taraftarımız sabırlı olsun bu takım şampiyon olacak” dedi.   

Rapor verecek

Yönetime bir rapor sunacağını belirten Kartop, “Tabi ki yönetimimizden eksik gördüğümüz yerlere takviyeler isteyeceğiz.  Oyuncularımızın kafasını toplamaları için  bir 5 günlük izin verdik. Ama bu 5 günü boş geçirmeyecek yanlarına antrenman programları verdik” dedi. (Spor Servisi)
 

Editör: Sakarya Gazetesi