Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, “31 Martta sizler tarih yazdınız.Bu seçimin kaybedeni yok. Halkımız sadece Eskişehir’de değil Türkiye’de de bir mesaj verdi. İktidara da sarı kart gösterdi. Sandıkta hesap sormuştur.  Yılmaz Büyükerşen’in emaneti olan bu güzel şehri Ahmet ve Kazım Başkanımla  diğer belediye başkanlarımızla beraber, omuz omuza her zaman daha ileriye taşıyacağımıza size söz veriyoruz. Seçim sürecinde kazanacağız demiştik şimdi de  Eskişehir için çok çalışacağız çok çalışacağız çok çalışacağız” dedi. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, “Şuanda Eskişehir tarihinin ilk kadın belediye başkanı Ayşe Ünlüce hepimizin  onuru ve gururudur.  Şunu gösterdik bu işler parayla pulla olmaz. Bu işler adam kandırmakla olmaz. Bu işler dimdik durmakla olur. Herkesi kucaklayarak olur” dedi. 

Özgür Özel Eskişehir'de başkanlar ile buluştu Özgür Özel Eskişehir'de başkanlar ile buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Pazar akşamı sizlerin sayesinde Eskişehir büyük bir başarı yakaladı.  Türkiye’de de büyük bir başarı oldu. Hiçbir şey sonsuz değildir, birilerinin de sonu geliyor yavaş yavaş. Bunu bu dönemde göreceğiz. Sağ olun var olun” dedi. 

Eski Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, “ Ailemin ve torunlarımın zamanlarından çalarak sizler için harcadığım her gece her gündüz için çok mutluyum. Ben Eskişehir aşığıyım.  Her yönden kefil olduğum Ayşe Ünlüce’yi sizlere emanet ediyorum.  Hakkınızı helal edin sağ olun var olun” dedi.
 

Kaynak: Haber Merkezi